KOMŞU İSTEDİĞİNİ ALDI

featured

KOMŞU İSTEDİĞİNİ ALDI

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Akçakocaspor ve Kocaalispor 18. Hafta mücadelesi için Akçakoca Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 eşitlikle geçilen karşılaşma 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.

İlk yarı berabere

Bölgesel Amatör Lig 8 Grup’ta şiddetli puan ihtiyacı olan Akçakocaspor ve Kocaalispor 18 hafta mücadelesinde Akçakoca Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1’lik eşitlikle geçilen müsabaka ev sahibi ekibin galibiyeti ile noktalandı. Karşılaşmanın ilk golü 27. dakikada Kocaalispor’dan geldi. Müsabakaya hızlı başlayan Kocaalispor Akçakocaspor ceza sahası ön çizgisinin hemen dışından serbest vuruş kazandı. Frikik ustası Caner’in sert şutu kaleciden döndü. Kaleci Sami’nin sektirdiği topu iyi takip eden Hakan Toker Kocaalispor’un galibiyet golünü kaydetti. Ev sahibi ekibin bu gole cevabi ise 36. Dakikada geldi. Kocaalispor defansının arkasına atılan topu iyi takip eden Serkan kaleci Bilal’in önde olduğunu görünce düzgün bir vuruşla topu Kocaalispor filelerine gönderdi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Kaleciler yıldızlaştı

İkinci yarıya geriden gelip beraberliği yakalamanın verdiği özgüvenle başlayan Akçakocaspor üst üste ataklarla Kocaalispor kalesinde gol aradı. İyi kapanan Kocaalispor defansı 44 dakika boyunca Akçakoca ataklarını boşa çıkarmayı başardı. İkinci yarının ortalarında oyuna dengeyi getiren Kocaalispor ise üst üste 5 net pozisyondan yararlanamadı. Bol pozisyonlu ve hayli zevkli geçen karşılaşmada Kocaalispor kalecisi Bilal ve Akçakocaspor kalecisi Sami skoru koruyan isimler olarak adeta maça damga vurdu. Son bölümlerde baskısını artıran ev sahibi ekip aradığı golü 89 dakikada buldu. Bitime 1 dakika kala Kocaalispor ceza sahası içindeki karambolde topu iyi takip eden Serkan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 5 dakikalık uzatma bölümünde çabalar skora yansımadı. Karşılaşma Akçakocaspor’un 2-1’lik galibiyeti ile noktalandı.

 

Akçakocaspor: 2 – Kocaalispor: 1

Saha: Akçakoca Şehir Stadı

Hakemler: Salih Soydan** Zekeriya Torlak** Mevlüt Özdemir*** (Uşak)

Akçakocaspor: E. Sami*** Kadir*** Enes*** Şener*** Volkan*** Rıza*** Mustafa** (Bünyamin**) Kemal*** Bovna** (Mesut**) Serkan**** Tayfun**(Furkan**)

Antrenör: Selahattin Bal

Kocaalispor: Bilal** Hakan** (Emrah**) Caner** Muzaffer** Yusup** Mustafa** Ümit** (Umar**) Berat** Doğanan** Ömer Faruk** Kemal** Oğuzhan**

Antrenör: Talip Toprak

Goller: Dk. 27 Hakan (Kocaalispor) Dk. 36 – Dk. 88 Serkan (Akçcakocaspor)

 

FOTO 3822-3840: Maç öncesi Ankara’da meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı.

FOTO 3861: 27. Dakikada Caner’in serbest vuruşunu Kaleci Sami sektirdi. Topu takip eden Hakan Kocaalispor’un golünü keydetti.

 

ERM_3822 ERM_3840 ERM_3887 ERM_3871 ERM_3869 ERM_3861

 

 

 

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!