KOMBİNE SATIŞLARI HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

featured

KOMBİNE SATIŞLARI HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

Sakaryaspor’dan kombineler ve bilet satışları hakkında açıklama geldi. Resmi siteden yapılan açıklamada Kombine satışlarının 15 Ağustos’a kadar devam edeceği belirtildi.

Ayrıca kombine satışı sırasında geçerli olan maddeler de açıklandı. Buna göre 8-11 yaş çocuklara kombineler %50 indirimli satılacak,12 yaş dahil ve üstü tüm öğrencilere (üniversite dahil) kombineler %20 indirimli satılacak, Bayan ve emekli taraftarlarımıza kombineler %50 indirimli satılacak maddeleri belirlendi. Bilet satışı ile ilgili de açıklama yapan yönetim 8-11 yaş çocuklara biletler %50 indirimli satılacak,12 yaş dahil ve üstü tüm öğrencilere (üniversite dahil) biletler %20 indirimli satılacak, Bayan ve emekli taraftarlarımıza biletler %50 indirimli satılacak, Şehit aileleri ve gazilerimiz bilet alırken ve stada girerken kimlik kartı göstermek şartıyla ücretsiz bilet alabilecekler ve 7 yaş dahil çocuklar velisi ile birlikte olmak şartıyla biletsiz olarak stada girebilecekler ifadelerine yer verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!