KOCAELİ BİRLİKSPOR-SAKARYASPOR: 0-3

featured

Sakaryaspor Karşıyaka maçı öncesi son hazırlık maçında karşılaştığı Kocaeli önünde adeta şov yaptı. İlk yarıya fırtına gibi başlayan yeşil siyahlılar 34.dakikada kazanılan korner sonrasında Ramazan Sal’ın harika kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. Bu golden 36  dakika sonra ise sahneye çıkan  Yasir’in ortasında Coşkun kafası kemal  çarpan  topu ağlarla buluşturarak farkı 2’ye çıkarttı. İlk yarının dk  44  dakikalarına girilirken kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Beykan harika bir frikik golüyle durumu 3-0’a getirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti.

İkinci yarıya farklı bir kadro ile çıkan yeşil siyahlılar ikinci ayrının başlarında fazla etkili olamadı. Dakikalar 70’ gösterdiğinde rakibiyle girdiği ikili mücadelede sinirlerine hakim olamayan Talha Mayhoş kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve Sakaryaspor bundan sonraki dakikaları 10 kişi oynadı. Maçta başka gol pozisyonu olmazken Sakaryaspor mücadeleyi ilk ayrıda bulduğu gollerle 3-0 kazandı.
STAT: Alparslan Türkeş Stadı
HAKEMLER: Turgay Dönmez, Bahadır Görgün, Hasan Berke Ay
KOCAELİ BİRLİKSPOR: Onur Behiç Özalp, Mehmet Yıldızaç, Kemal Kazak, Muhammet Demir, Batuhan Boyoğlu, Yahya Kemal Baki, Emirhan Subaş, Semih Üstün, Raif Uzuner, Melih İnan, Emreecan Yıldızhan
T.DİREKTÖR: Cem Sinan Vergül
SAKARYASPOR: Ercüment Kafkasyalı (Ferhat) Ramazan Sal (Sezgin), Burak Bekaroğlu(Zafer), Tufan Kelleci, Yasir Subaşı (Canberk), Serdar Ümit Deniz (Sezer), Ferhat Yazgan (Talha), Beykan Şimşek(Fatih), Ramazan Civelek (Burak Taşdemir), Ramazan Çevik (Erçağ), Coşkun Yımaz (Mahir)
T.DİREKTÖR: Osman Özdemir

GOLLER:DK 34 remazan sal Dk 36 Kemal (KKalesi) Dk 44 Beyhan(Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!