KOCAALİSPOR’DAN GÖZDAĞI

featured

KOCAALİSPOR’DAN GÖZDAĞI

Süper Amatör Küme Beyaz Grup’ta geride kalan haftayı üst üste iki zorlu müsabakayla geçiren Kocaalispor iki müsabakadan da galip ayrılarak namağlup unvanını sürdürdü. Kocaalispor ayrıca hafta arası deplasmanda karşılaştığı Adapazarıspor’u da evinde devirerek grup liderliğini devraldı ve play-off grubundaki rakiplerine gözdağı verdi.

Unvan söktü

Yeniden Bölgesel Lig parolasıyla başladığı Süper Amatör Küme Beyaz Grup’ta güzel bir sezon geçiren Kocaalispor yoğunlaştırılmış maç programı nedeniyle geride kalan haftayı iki zorlu müsabaka ile geçirdi. İlk olarak hafta arası oynanan 18. hafta müsabakasında lider Adapazarıspor’a konuk olan mavi beyazlı ekip, 1-1’in rövanşında rakibini 0-2’lik skorla yenerek hem namağlup unvanını söktü hem de liderlik koltuğunu devraldı. Hafta sonu oynanan 19. hafta müsabakasında ise sahasında Erenlerspor’u ağırlayan Kocaalispor 3-0’lık net skorla liderliğini taçlandırdı.

Rahat galibiyet

Hayli çekişmeli başlayan karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip te çok sayıda pozisyon yakalasa da eşitlik uzun süre bozulmadı. İlk yarıdaki tek gol 33. dakikada Doğancan’dan geldi. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Kocaalispor 56’da Doğancan’ın ikinci golü ile farkı ikiye çıkardı. 64. dakikada topa elle müdahale eden Erenlerspor’dan Furkan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 69’da ise Kocaalispor’dan Emrah direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Her iki takımın da 10 kişiyle tamamladığı mücadelede son gol 76. dakikada Cihan Yangel’den geldi. Erenler ceza sahası dışında topla buluşan Cihan jeneriklik bir gol atarak skoru Kocaalispor 3 – Erenlerspor 0 olarak belirledi. Üst üste alınan iki galibiyetle puanını 51’e yükselten Kocaalispor namağlup unvanıyla grup liderliğini sürdürdü.

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Muhammed Ömür*** Furkan Şen*** Hakan Can Yılmaz***

Kocaalispor: Mustafa*** Eser*** Onur**** Semih*** Emrah (K.K.) Orhan*** (Cem**) Mert*** Zafer*** Cihan **** Ali*** (Ozan**) Doğancan**** (Şenol**)

Antrenör: Talip Toprak

Erenlerspor: Feytullah* Furkan İ.*(Oğulcan*) Metehan* Tuna* Furkan G.(K.K.) Mustafa* (Erdem) Fetullah* Oğuzhan* Ensar* Y. Emre*** (Aydın*) Bahadır*

Antrenör: Şaban Çolak

Goller: Dk. 33 – Dk. 56 Doğancan, Dk. 76 Cihan (Kocaalispor)

Kırmızı Kartlar: Dk. 69 Emrah (Kocaalispor) Dk. 64 Furkan G. (Erenlerspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!