KOCAALİSPOR FARK ATTI 5-0

featured

KOCAALİSPOR FARK ATTI 5-0

Süper Lig Play-Off Grubu’nda ikinci hafta maçında As Akyazıspor, Erenler Stadı’nda Kocaalispor’u konuk etti. Kocaalispor, rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 5-0 mağlup ederek ilk üç puanını aldı.

İLK YARI 2-0 BİTTİ

Süper Lig Play-Off Grubu’nda As Akyazıspor, ikinci hafta maçında Erenler Stadı’nda Kocaalispor’u ağırladı. Maça hızlı başlayan konuk takım 3’ncü dakikada Zafer ve 23’te penaltıdan Mert’in golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Kocaalispor 60’de Şenol ve 73’te Doğancan farkı daha da artırdı. Müsabakada son sözü 85’da Eser söyledi. Karşılaşmayı 5-0 kazanan Kocaalispor gruptaki ilk üç puanını almayı başardı.

AS AKYAZISPOR: 0 KOCAALİSPOR: 5

SAHA: Erenler Suni

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu** Ozan Gürleyük** Ş.Bayhan Yeşil**

AS AKYAZISPOR: Emre** Ali** (Sinan**) Kadir** Hasan** Talha** Bünyamin** Fatih*(Agah**)  Yaşar** (Kürşathan**) Erkan** Zekeriya** Oğuzhan**

ANTRENÖR: İbrahim Altuntaş

KOCAALİSPOR: Mustafa** Eser** Onur** Ozan** Cengiz** Mert** Zafer** Onur Y.** (Sadullah**) Ali*** Doğancan*** (Emrah**)  Şenol*** (Orhan**)

ANTRENÖR: Talip Toprak

GOLLER: Dk.3 Zafer, Dk.23 Mert, Dk.60 Şenol, Dk.73 Doğancan, Dk.85 Eser (Kocaalispor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!