Kocaalispor: 0-Halide Edip Adıvar: 0

featured

 

KOCAALİ EVİNDE ASLAN

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Kocaalispor ve Bartın spor ile grup liderliğini paylaşan İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor 19. Hafta mücadelesi için Kocaali Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Hayli çekişmeli geçen karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı. Kocaalispor evindeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.

İlk yarı denge

Bölgesel Amatör Lig 8 Grup’ta üst sıraları hedefleyen ve Sakarya temsilcisi Serdivanspor ile play-off oynamadan ligde kalma mücadelesi veren Kocaalispor, grubun zirve ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor’u sahasında ağırladı. Baştan sona çekişmeli geçen müsabaka golsüz eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmaya konuk ekip hızlı başladı. İlk dakikalarda oyun kontrolü HEASK’ta olsa da Kocaalispor ilk yarının ortalarında oyuna dengeyi getirdi.

Zirve şekillendi

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan Kocaalispor baskılı oyunu ile gol aradı. Ev sahibi ekip ikinci yarıda 6 net pozisyonu değerlendiremezken konuk ekip Halide Edip Adıvarspor 3 önemli pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı. Alınan beraberlikle 24 puana yükselen Kocaalispor 9. Sıradaki yerini korurken 38 puanla Bartınspor ile liderliği paylaşan HEASK 3. sıraya geriledi.

 

19ncu Haftanın Sonuçları

Bartınspor: 1-Kilimli Belediyespor: 0

Dikilitaşspor: 2-Akçakocaspor: 1

Kocaalispor: 0-H.Edip Adıvar: 0    

Vefaspor: 16-Karasuspor: 0

Karadeniz Ereğli B.: 0-Paşabahçe: 1

Beyköy Belediye: 2-Serdivanspor: 2

Yeniçağaspor: 0-Leventspor: 2

20nci Haftanın Maçları

Halide Edip Adıvarspor-Dikilitaşspor

Akçakocaspor-Bartınspor

Karasuspor-Kocaalispor

Leventspor-Karadeniz Ereğli Belediye

Paşabahçespor-Beyköy Belediyespor

Serdivanspor-Vefaspor

Kilimli Belediyespor-Yeniçağaspor

Kocaalispor: 0-Halide Edip Adıvar: 0

Hakemler: Gökhan Çevik, İbrahim Bayram, Can Dişbudak

Kocaalispor: Bilal*** Caner** (.Faruk**), Mustafa** Yusuf** A.Muzaffer** Doğancan** (Omar**), Berat*** Kaan*** Berkay** Oğuzhan** Kemal***

Antrenör: Talip Toprak

Halide Edip Adıvarspor: İskender** Ö.Faruk** U.Erdem** Barış*** G.Ege*** İrfan** (Tayfun*), Hüseyin** (Okan**), Adem*** M.Çağrı*** Samet** (Bello**), İ.Traore**

Antrenör: Adnan Toros

ENS_1 ENS_2 ENS_3 ENS_4 ENS_5 ENS_6 HEASK kocaali trio

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!