KOCAALİ’DE GOLLÜ BERABERLİK

KOCAALİ’DE GOLLÜ BERABERLİK

Süper Amatör Küme B Grubu 21. Haftasında ligde iddiası kalmayan Kocaalispor ile kümede kalma mücadelesi veren Arifiyespor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin genç kadro ile çıktığı karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı.

Yüksek tempo

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip henüz 8. dakikada Abdullah’ın golü ile öne geçti. Kocaalispor’un bu gole cevabı 20. dakikada Emre ile geldi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıya da kontrollü başlayan Kocaalispor 56’da Kutay’ın golü ile öne geçti. Kocaalispor’un galibiyet golünün ardından müsabakanın temposu arttı. İki ekip te çok sayıda net pozisyondan yararlanamadı. Kümede kalmak için puana ihtiyacı olan Arifiyespor maçın son dakikalarında baskısını artırdı.

Gençler göz doldurdu, Arifiye saç yoldurdu

Arifiyespor baskısının karşılığını 90. dakikada aldı. Kocaalispor ceza sahası içinde yakaladığı topu iyi kullanan Gürkan skoru 2-2’ye getiren golü kaydederek takımına kümede kalma yolunda önemli bir puan kazandırdı. Maç boyunca oyun disiplininden kopmayan ve oynadıkları futbolla tribünlerin takdirini kazanan mavi beyazlı gençler ise performansları ile göz doldurdu. Arifiyesporlu futbolcular ise hayati önem taşıyan karşılaşmada gösterdikleri performansla teknik ekibe adeta saç baş yoldurttu.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Ahmet Öztürk*** Barış Uzun*** Nihat Mendeş***

Kocaalispor: T. Aziz*** Muhammet Ç.*** Muzaffer*** Tunahan*** A. Aziz*** A. Mecit*** (Talha**)

Okan*** M. Traore*** Kutay*** Uğur*** (Fatih**) Emre*** (Yasin**)

Antrenör: Hasan Atalay

Arifiyespor: Muhammed*** Hakan** M. Ali** Berker** Yıldıray** Bahadır** Yunus** (Ç. Kahraman**) Mücahit** (Emre**) Abdullah** M.Haris** (M. Doğan**) Gürkan**

Antrenör: Abdullah İleli

Goller: Dk. 20 Emre, Dk. 56 Kutay (Kocaalispor) Dk. 8 Abdullah, Dk. 90 Gürkan (Arifiyespor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!