Kocaali Sahil şampiyonluğa koşuyor.

featured

Yalı finali zorladı

Karasu Yalıspor Futsalda 156 takımın mücadele verdiği Türkiye şampiyonasında iki sezondur  sekiz takım arasında kalmayı bu senede başardı. İlk turda Ankarada ikinci tur vizesini alan Karasu yalıspor Bursada final grubuna kadar koşmayı başardı. Finale grub birincisi olarak katılan Yalıspor  finale kalmak adına çok önemli olan karşılaşmada Osmanlıspora 7-3 gibi farklı bir skorla yenilerek sıralama maçına kaldı. Yalıspor ilk maçta 5-3 yendikleri Adana Seyhanspora 10-6 yenilerek Bursadan ilimize  Türkiye 4. olarak döndü.

********

Kocaali Sahil şampiyonluğa koşuyor.

Kocaali futbolunun önemli takımlarından olan Kocaali Sahilspor 2 Amatör kümede Kuzey grubunda şampiyonluk mücadelesi veriyor. Mavi beyazlılar 6 takımlı Kuzey grubunda yedincimaçını gcen hafta kaynarcada Büyük Yanıksporla oynadı. Puan sıralamasında en yakın takipçisi olan Büyük Yanıksporu 3-0 yenmeyi başardı. Bu karşılaşmada Kocaali Sahili zafere taşıyan golleri Numan (2) ve Adnan Kaydetti.

BİR PUAN YETECEK

Gecen hafta en yakın rakibini deplasmanda farklı yenen Kocaali Sahilsporda bu galibiyet sonrası Şampiyonluk türküleri söylenmeye başlandı. Mavi Beyazlılar şimdigözlerini bu hafta sonu oynayacağı Kuyumculu maçına dikti. Kocaali Sahilspor bu karşılaşmayı kazanır veya berabere kalırsa şampiyonlukla kucaklaşacak. Darıcayırının ligten çekildiği bu grupta Kocaali sahil son maçını yine kendi sahasında hiçbir iddası bulunmayan  Kurudereyle oynayacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!