Kobaş’tan Pilates Antrenörü duyurusu

Kobaş’tan Pilates Antrenörü duyurusu

 

Kobaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Meydan Kobaş; Pilates Antrenörü olmak isteyenlere yönelik önemli bir açıklamada bulundu.

 

Türkiye Jimnastik Federasyonu’nun en kısa sürede Pilates 1. Kademe Antrenörlük Kursu (Pilates Eğitmenliği) açacağını duyuran Kobaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Meydan Kobaş; “Pilates Jimnastik Federasyonuna bağlı bir spor dalıdır. İlimizdeki Temsilcisi ise Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli memur Uygar Lahna isimli arkadaşımızdır. Her spor dalında olduğu gibi özel yurtiçi ve yurtdışı federasyonları da kurulabiliyor. Uluslararası çalışan federasyonlar antrenörlük adı altında belge verebilirler; fakat bunların ülkemizde hiçbir geçerliliği yoktur. Ülkemizde federasyonu olan her spor branşının tüm yetkileri Türkiye Federasyonlarına aittir. Özellikle şunun bilinmesini isterim ki, bazı özel kuruluşlar antrenörlük adı altında belge vermektedirler, bunların hiçbir geçerliliği yoktur” diyerek uyarı ve bilgilendirmelerde bulundu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!