KOBAŞ YÜZME’DE YENİ BİR YILDIZ DAHA DOĞUYOR

featured

KOBAŞ YÜZME’DE YENİ BİR YILDIZ DAHA DOĞUYOR

MEB’in 24 ve 25 Mayıs tarihlerinde düzenlediği 9-10 yaş kategorisinde İl Minikler Yüzme Müsabakasında Kobaş Yüzme Kulübü’nün sporcusu Aysima Nur Sivrikaya, adeta bir yıldız gibi parladı. Aynı yarışmada 3 altın ve 1 bronz madalya alan Sivrikaya; Atatürk İlköğretim Okulu’nu en güzel şekilde temsil etti.

MADALYA ÜZERİNE MADALYA

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 24 – 25 Mayıs Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen 9-10 Yaş Kategorisinde;  İl Minikler Yüzme Müsabakasında Kobaş Yüzme Kulübü’nün sporcusu Aysima Nur Sivrikaya, adeta bir yıldız gibi parladı. Aynı yarışmada 3 altın ve 1 bronz madalya alan Sivrikaya; Atatürk İlköğretim Okulu’nu en güzel şekilde temsil etti. Aysima Nur Sivrikaya’nın müsabakada; 50 Metre Kelebek’te Altın Madalya, 100 Metre Kelebek’te Altın madalya, 100 Metre Serbest’te Altın Madalya ve 50 Metre Serbest’te ise Bronz Madalya kazandı.

AY YILDIZLI FORMAYI GİYECEK

Kobaş Yüzme Kulübü’nün Basın Sorumlusu Tuğba Yaşar; kulüplerin ilk meyvelerini verdiğini bundan sonra da birçok Aysima’ların aynı yolda ilerlediğini dile getirdi. Baş Antrenör Onur Kılıç ise “Bu sporcum küçük yaşta kendini ispat etmiştir. Aysima Nur Sivrikaya, ileride ay yıldız formasını giyeceğine de inanıyorum. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde 11-12 yaş gruplarında Türkiye finalleri yapılacaktır. Bu yarışmaya katılabilecek sporcularımızda mevcuttur. Onlardan da çok iyi performanslar beklemekteyiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!