Kobaş Yalova’da 6’da 6 yaptı

Kobaş Yalova’da 6’da 6 yaptı

Kobaş Yüzme Kulübü; 16-17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Yalova’da gerçekleşen 11-12 yaş grubu Yüzme Türkiye Şampiyonası Ulusal Gelişim Projesi Bölge Yarışlarına katılan 6 sporcunun tamamı girdiği yarışlarda barajları geçerek, 6’da 6 ile madalya almaya hak kazandı.

 

Kobaş’ta hedef Mayıs ayında Altın Madalya

Bu yıl 16-17-18 Şubat 2018 tarihlerinde Yalova’da gerçekleşen 11-12 yaş grubu Yüzme Türkiye Şampiyonası Ulusal Gelişim Projesi Bölge Yarışlarına katılan Kobaş Yüzme Kulübü’nün 6 sporcunun tamamı girdiği yarışlarda barajları geçerek, madalya sahibi oldu.

Antrenörleri Onur Kılıç ile birlikte yarışlara katılan sporculardan; Ayşe Deniz Güven 50 metre Sırtüstü yarışında 10 Salise ile 2’inci olurken, 50 Metre Serbest yarışında 3’ünci ve 100 metre Sırtüstü yarışında da 4‘üncü oldu. Aysima Nur Sivrikaya ise 50 metre Kelebek Yarışında 4’üncü olurken, 100 metre Karışık Yarışında 5’inci oldu. Diğer sporculardan Aydınhan Göze, Yusuf Uçar, Yağız Efe Bolat ve Simay Su Setik ise kendi derecelerini çok iyi bir şekilde geliştirerek Mayıs ayında yapılacak olan final yarışlarına ne kadar iyi hazırlandıklarını göstermiş oldu. Antrenörleri Onur Kılıç; sporcularının Mayıs ayında gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası Final Yarışlarına tüm hızıyla hazırlanmaya devam ettiğini, Final yarışlarında hedeflerinin ise altın madalyayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!