Kışlacay Uzatmada yıkıldı 1-1

featured

Kışlacay Uzatmada yıkıldı 1-1

Harmanlıksporun Cumartesi günü SHCK spora yenilmesi sonrası liderlik şansı doğan Kışlaçayspor ikinci yarıda 1-0 öne geçtiği maçta uzatma dakikalarında yediği golle bu şansını yitirdi. Erenlerde Kışlaçayspor kalecisi Yiğit ilk yarıda kalesinde  devleşti  önemli  gol pozisyonlarına  geçit vermedi. İkinci yarıda 75 de Murat Kışlaçaysporun beklediği gole imza atan oyuncu oldu.1-0. Karşılaşma böyle bitecek dendiği anda 90+2 de Özgürün frikiği savunmaya çarptı ve ağlarla kucaklaşınca Aşağ. Kirazca bir puan sevincini soyunma odasına taşıdı.

MAÇ SONU GERGİNLİK

Erenlerde Kışlaçay-Aşğ. Kirazca maçı öncesi hem saha içi hemde tribünlwerde dostluk gösterisi vardı. Ançak uzatmalardaki şok Aşğ. Kirazca maçı sonrası maç öncesi sevgi gösterileri yerini gerginliğe bıraktı. Bu süreç Emniyet güçlerinin ve iyi niyetli yönetici ve seyreden grublarının yerinde müdahalesiyle büyümeden önlendi.

KIŞLAÇAYSPOR  :1-1 A. KIRAZCASPOR

SAHA :Erenlersünüçim

HAKEMLER:  Z. Eredem Şen***  Recep Yılmaz*** Ömer can Yelep*(Bahadır  İleri*)

Kışlaçayspor: Yiğit ***  Erhan** Murat*** Atakan***  Burak**( Emre**)Nazım** Oğuzhan**  Berat**(Melih**) Enes***  Eyüp **( Mertcan**) Emre***

Antrenr: Bület  Belat

A.Kırazcaspor:    Ergün** Samet** Enes** Gökhan*** Ali** Emrullah***  (Mehmet*)Selçuk** Enes ayvacı** (Emrah**) Yasin** Volakn** Özgür**

Goller: Dk 75 Murat (Kışlaçayspor) Dk 90+2 Özgür (A. Kırazcaspor)

a  kirazcca (3) IMG_7603 IMG_7611 IMG_7615 IMG_7619 IMG_7634

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!