KIŞLAÇAY ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

featured

KIŞLAÇAY ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Birinci Amatör küme Play-off maçlarında gösterdiği başarıyla yeni sezonda Süper amatör ligde oynamaya kazanan kışlaçayspor,  şampiyonluğu düzenlediği bir kutlama programı ile doyasıya yaşadı. kışlaçay Mahallesi Muhtarı Şaban Sevinç ile kışlaçayspor yöneticilerinin organize ettiği kutlama programına,  Arifiye Belediye başkanı İsmail Karakullukçu ile  Belediye Başkan yardımcıları, Sakarya Askf Başkanı Yaşar Zımba, yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Boz, Mustafa Yavuz, Teknik Sorumlu Bülent Balat ile tüm futbolcular, kışlaçay mahallesinin tüm sakinleri ile bazı spor kulüplerinin Başkan ve yöneticileri katıldılar

ŞAMPİYONLUK HATIRASI FORMALAR VERİLDİ

kışlaçay Mahallesi Okul bahçesinde düzenlenen kutlama programı sunulan tandır ve pilavla başladı.Şampiyonluk programının ilk konuşmasını yapan Arifiye Belediye Başkanı İsmail karakullukçu şampiyon takım ve teknik heyetini kutlarken, Kışlıçay sahası ile ilgili bazı müjdeler verdi. kışlaçay Mahallesi Muhtarı şaban sevinç Belediye Başkanı İsmail  Karakullukçu’ya desteklerinden dolayı şampiyon takımın çerçeveli bir formasını hediye etti. Daha sonra söz alan Askf Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Boz da yaptığı konuşmada kışlaçayspor’u tebrik ederken, bu şampiyonluk yolunda destek veren Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek yönetim kurulunu da tebrik etti. Aslen Kışlaçay Mahallesi halkından olan Sakaryaspor amigosu Ersin Uysal mikrofonu eline aldı ve “ Kışlaçayspor’un bu mutlu gününde aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum, bu takım daha iyi yerlere layık,, bizler elimizden ne geliyorsa yapacağız “ dedi. Konuşmalardan sonra Amigo Ersin’in getirdiği havai fişekler gökyüzüne fırlatıldı. Programın sonuna doğru Kışlaçay’a gelen Askf Başkanı Yaşar Zımba da gerek yöneticilerle ve gerekse futbolcularla tek tek tokalaştı ve onları tebrik etti. Programa akşam saatlerinde canlı müzik programı ile devam edildi. (Haber . Sırrı ŞANLI)

ersin amigo IMG_8365 IMG_8367 IMG_8370 IMG_8371 IMG_8372 IMG_8382 IMG_8393 IMG_8396 IMG_8399 ismail karakullukcu (2)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!