KIRKPINARSPOR’DAN ŞAMPİYONLUK GECESİ

featured

KIRKPINARSPOR’DAN ŞAMPİYONLUK GECESİ

Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Kırkpınarspor, düzenlenen programla kupasını aldı.

GENİŞ BİR KATILI OLDU

Sapanca Gölü kıyısında bulunan bir restoranda gerçekleşen şampiyonluk gecesine İçişleri eski Bakanı Sadettin Tantan, Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca eski Belediye Başkanı Osman Nuri Erdoğan, Kırkpınar eski Belediye Başkanı Ömer Pir, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba, belediye meclis üyeleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri ve futbolcular ile çok sayıda davetli katıldı. Program öncesi Kırkpınar Spor Kulübünün tarihi ile sezon boyunca yaşananların anlatıldığı slayt gösteri gerçekleştirildi.

BAŞKAN MOHAÇ YILMAZ YÖNETİM KURULU ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

60 yıllık bir özleme son vererek Kıkrpınarspor’u bir üst lige taşıdıkları için mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Mohaç Yılmaz, yönetim kurulu adına başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ise daha önce hiçbir başkana nasip olmayan sportif başarılar yaşadıklarını söyledi. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını hatırlatan Yılmazer, şöyle konuştu:“Sapanca’nın gençlerinin eğitim ve sportif anlamda kendilerini yetiştirebilmesi için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. İlçemizde 6 tane futbol kulübümüz var. Bunlardan ikisinin bizim için ayrı bir önemi var. Bu kulüplerimiz Kıkrpınarspor ve Sapanca Akademispor. Çünkü bu kulüplerimiz sadece A takım değil U16’dan U19’a kadar çocuklarımızı, gençlerimizi spora teşvik edip kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlıyor. Kıkrpınarspor, futbol takımının haricinde diğer branşlarda da mücadele eden bünyesinde 250’ye yakın sporcuyu barındıran bir spor kulübümüz. Bizler belediye olarak ilçemizdeki tüm kulüplere elimizden gelen desteği sağlasak ta imkanlımız kısıtlı. Buradan iş adamlarımıza sesleniyorum. Gençlerimizin, çocuklarımızın sportif anlamda daha iyi yetişmesi için taşın altına hep birlikte elimizi koyalım. Ben buradan tüm yöneticileri, teknik ekibi, futbolcuları ve bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.”

BAŞKAN ZIMBA ÜZGÜN AYRILDI

Programda konuşmalar sonrası Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba tarafından Şampiyonluk Kupası Kulüp Başkanı Mohaç Yılmaz, Teknik Direktör Mehmet Uçar ve Takım Kaptanı Kemal Cavnar’a takdim edildi.Askf Başkanı Yaşar zımba burada yaptığı kısa konuşmada “ Başkanlığımda iki Sapanca takımı Bölgesel amatör lige çıktı bunun için sevinçliyim ama, koca bir sivil toplum örgütünün başkanı olarak benimle ilgilenilmediği için üzüldüm. “ Dedi. Program kulüpte emeği bulunan yönetici, iş adamı ve vatandaşlara teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi.

IMG_8782 IMG_8784 IMG_8787 samet yonetim kupa

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!