KIRKMPINAR’DA FUTBOL GÜNLERİ BAŞLADI

featured

KIRKMPINAR’DA FUTBOL GÜNLERİ BAŞLADI

Sapanca Kırkpınar Spor Kulübü tarafından 5-12 yaş grubuna yönelik açılan yaz futbol okullarında eğitimler sürüyor.

HAFTANIN 3 GÜNÜ ÇALIŞIYORLAR

Yaklaşık bir aydır Kırkpınar merkez sahasında gerçekleştirilen eğitimleri öğrenci velileri de yakından takip ediyor. Kulüp Başkanı Mohaç Yılmaz, 5-12 yaş arasında 100 öğrencinin tecrübeli antrenörler eşliğinde eğitimlerini sürdürdüğünü söyledi. Çalışmaların haftanın 3 günü gerçekleştiğini ifade eden Yılmaz, “Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri antrenörlerimiz Yıldırım Yılmaz ve Vedat Yavuz eşliğinde 4 farklı kategoride çalışma gerçekleştiriyoruz” dedi.

BAŞKAN YILMAZER “ SADECE FUTBOL EĞİTİMİ VERMİYORUZ “

Kırkpınarspor’un geleceğini çocuklarla teminat altına aldıklarını dile getiren Yılmazer, şöyle konuştu: “Çocuklarımıza sadece futbol eğitimi vermiyoruz. Beslenme ve fiziksel gelişimler hakkında da eğitici bilgiler veriyoruz. Çalışmalar aile ortamında ve samimi bir şekilde geçiyor. Bu da özellikle çocuklarını izleyen aileleri mutlu etmektedir. Kırkpınarspor’un geleceğini bu çocuklarımızla teminat altına alıyoruz. Sapanca Belediye Başkanımız Aydın Yılmazer de bugün okulumuzu ziyaret etti. Kendisine çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. İlgisi için teşekkür ediyorum.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!