Kick Boksta Altın Başarı.

featured

Kick Boksta Altın Başarı.

22-25 Eylül 2017 tarihleri arasında Karadağ’ın Bijelo Polje şehrinde düzenlenen Balkan Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden Milli Sporcumuz  Cihat Kopal  Balkan Şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel Balkan Şampiyonu Milli Sporcu Cihat Kopal’ı, Antrenörü Seydi Gökpınar ve Kick Boks İl Temsilci Hayri AD ile birlikte makamında ağırladı. Kick Light  69 kg finalinde Bosna Hersekli rakibini 3-0 mağlup ederek Balkan Şampiyonu olan Cihat Kopal’ı tebrik eden Çelikel; Ülkemize altın madalya kazandırarak İlimizin gururu olan sporcumuzun başarısında emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen başta ailesi olmak üzere antrenörü Seydi Gökpınar’a ve İl Temsilcisi  Hayri AD’a teşekkür ederek, başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Kick Boks Antrenörü Seydi Gökpınar; “İl Müdürümüz Fatih Çelikel’in bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu destek ve inançla gelen başarının katlanarak devam edeceğinin, daha çok şampiyon çıkaracağımızın inancındayız. Şimdiki hedefimiz Dünya Şampiyonası” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!