Kick Boks Şov

Kick  Boks Şov

Şen Samuray ve Erenler Halk Eğitim Sprcuları Kuşak Terfi Belgelerini ailelerinin önünde  sergiledikleri performans sonrasında aldılar.

 Velilerden tam puan

Şen Samuray Kick Boks Antrenman salonunda gerçekleşen “Terfi Belge” töreninde veliler çocuklarını yalnız bırakmadılar. Belge töreni öncesinde genç Kick Bokscuların sergiledikleri performans veliler den tam puan aldı.

Heyecanları gözden kaçmadı

Şen Samuray ve Erenler Halk Eğitim Sprcuları Kuşak Terfi Belgelerini ailelerinden alan Kick Bokscuların heyecanları gözlerden kaçmadı.  Gösterilerini heyecanla sergileyen sporculara ve velilere  program sonrasında ikramda bulunuldu.

“Şen; sporcularımızdan memnunuz.”

Şen Samuray Kick Boks Antrenörü İbrahim Şen; “Geleceğin yıldız sporcularını ve iyi birer insan olmaları için dertlendiğimiz sporcularımızın performanslarından bizlerde ve aileleri de oldukça memnunuz.

2015-2016 Eğitim yılı yavrularımız için ve de aileleri içinde hayırlı olmasını diliyorum. Velilerimizin, çocuklarını eğitim dönemi boyunca da ilgi göstermelerin de gevşek davranmamalarını istiyorum. Geleceğin yıldızlarının başarıları bizleri her zaman  mutlu edecektir.” dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!