“Keyifli bir basketbol günü yaşanacak”

“Keyifli bir basketbol günü yaşanacak”

Fenerbahçe Doğuş mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulunan Koç Selçuk Ernak, “Play-Off’a en üst form düzeyinde gitmek istiyoruz. Kendi sahamızda güzel bir basketbol atmosferi olacağını düşünüyorum. İzleyicilere keyifli bir basketbol günü yaşatmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Fenerbahçe Doğuş’u konuk edecek. 8 Mayıs Salı günü saat 18.30’da Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele BeinSports3’ten canlı olarak yayınlanacak. Güzel bir basketbol atmosferi olacağını belirten Koç Selçuk Ernak, izleyenlere keyifli bir basketbol günü yaşatmak istediklerini söyledi.

 

Keyifli bir basketbol günü yaşanacak

Fenerbahçe Doğuş mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulunan Koç Selçuk Ernak, “Ligimizin en kuvvetli takımı ile karşılaşacağız. Final-Four öncesi çok formdalar. Biz çok ağır sakatlıklar yaşadığımız dönemden geçtik. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Hala tam takım olamadık ancak bizde son iki maçı oynayıp Play-Off’a en üst form düzeyinde gitmek istiyoruz. Kendi sahamızda güzel bir basketbol atmosferi olacağını düşünüyorum. İzleyicilere keyifli bir basketbol günü yaşatmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Bu şehir Avrupa maçları oynayacak

Sakarya basketboluna yaşattığı ilkler hakkında sorulan soruyu cevaplandıran Koç Ernak, “Biz bir proje ve bir hayalin peşinde bu görevi üstümüze aldık. Aldığımız günden beri de hem kulüpten hem de şehirden çok büyük destek gördük. Kurduğumuz takım çok karakterli oyunculardan oluştuğu için projenin ve hayalin peşinden koşmamıza çok yardım etti. Zor günlerimizde geri adım atmadılar. Lige çıktığımız ilk senede hem Türkiye Kupası hem de Süper Lig Play-Off’una adımızı yazdırarak bizim projemizi aslında birkaç sene erkene getirdiler. Önümüzdeki sene bu şehirde Avrupa Kupası maçları oynanacak. Bu bizim için büyük bir gurur. Yaptığımız işlerle yetinen bir ekip değiliz. Dolayısıyla her geriye doğru adımı attığımızda bir sonraki ileri adımı nasıl oluşturabilirizin hesabını ve çalışmasını yapıyoruz. Şuanda geldiğimiz noktadan yarına nasıl daha iyi olacağımızın yolunu bulmaktan başka kafamızda bir şey yok” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!