KEMERİ ÇÖZDÜK 1-0

KEMERİ ÇÖZDÜK 1-0

Sakaryaspor Sakarya Atatürk Stadında ağırladığı lig ikincisi Kemerspor önünde dikkatli bir futbol sergileyince geçen haftalara nazaran daha iyi oyun çıkardı ve ilk yarı ile ikinci yarıda da rakibine üstünlük kurdu ve Maçın 34. dakikasında gol orucunu bozan Feyyaz Aydilm’ golüyle maçtan 1-0 Galip ayrılarak üst sıralara tırmanmaya başladı.

GOL İLK YARIDA GALDİ

Sakaryaspor maçın ilk dakikalarında biraz tutuk bir oyun sergilerken ilerleyen dakikalarda daha baskılı oynamaya başladı. Maçın 33. dakikasında Volkan Yılmaz’ın sağdan ortaladığı topu Feyyaz Aydil kötü bir kafa vuruşu ile dışarıya gönderdi. Bu pozisyondan hemen bir dakika sonra yine Volkan Yılmaz sağ taraftan gitti ve bu defa yerden Feyyaz’ı gördü. Feyyaz da topu bekletmeden kalecinin sağından filelere yolladı ve Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor yine baskılı bir futbol oynadı ancak gol üretemeyince maçtan 1-0 Galip ayrılarak puan cetvelinin üst sıralarına tırmanmaya devam etti. Burhan UĞUR

STAD :  Sakarya Atatürk

HAKEMLER : İbrahim Halil İleri** Sedat Etik** İbrahim Tokmak**

SAKARYASPOR A.Ş : Yavuz*** Sadullah** ( Mert Sarı Dk.70 ) Mustafa** Volkan Yılmaz*** Burak Göksel** ( Doğan Seçkin Dk. 87 ) Nedim ** Fikret*** Tevfik*** Feyyaz*** Adnan** Burak Bekaroğlu***

TEKNİK DİREKTÖR : Deniz kolgu

KEMERSPOR : Hasan** Akın** ( Ufuk Dk. 89 ) Umut** Sevcan*** Volkan** Abdurrahman** Sergen** Sergen Çelik** Enes** Ali Can** ( Serdar **) Barış** ( Feyzullah** )

TEKNİK DİREKTÖR : Bahri Kurt

GOLLER : Dk. 34 Feyyaz Aydil

MAÇTAN DAKİKALAR :

Dk. 24 Mustafa Cevahir’in sert vuruşu üstten dışarıya gitti

Dk. 28 Sakaryaspor’un gelişen bir atağında topla buluşan Tevfik’in vuruşu kalecide kaldı.

Dk. 33 VolkanYılmaz sağdan ceza alanına ortaladı, çok müsait bir pozisyondaki Feyyaz’ın kafa vuruşu direğin yanından dışarıya gitti. Sakaryaspor mutlak bir golden oldu.

Dk. 34 Bu pozisyondan hemen 1 Dakika sonra Volkan Yılmaz yine sağdan gitti, bu defa ortalamadı geriye döndü ve ceza alanı çizgisinde bulunan Feyyaz’a yerden kesti, Feyyaz da topu kaleye yolladı ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti.

Dk. 44 Tehlikeli gelen Kemerspor atağında top kalenin az farkla yanından dışarıya gitti. İlk yarı atılan tek golle 1-0  Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Dk. 48 Rakibi ile çarpışan Tevfik kafasından darbe aldı ve yüreklerin ağzımıza gelmesine neden oldu. Şükür ki 1 Dakikalık bir tedavi sonucu oyuna dahil oldu.

Dk. 67 Ceza alanı içerisinde topla buluşan Burak Göksel golle buluşamadı ve top dışarıya gitti.

Dk. 79 Mustafa Cevahir topa yumuşak vurunca rakip oyuncu çareyi topu kornere atmakta buldu. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor bu önemli karşılaşmadan 1-0 Galip ayrılmayı başardı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!