KEMER SIKTI:4-0

featured

KEMER SIKTI:4-0

 TFF 3.Lig 2.Grup 27. haftasında Kemer Tekirova Spor ile Sakaryaspor Dr Fehmi Öncel Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Kemer Tekirova Spor 4-0 kazandı.

ANTALYA’DA DAĞILDIK 0-4

Sakaryaspor dün Antalya’da Kemerspor 2003 ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında sadece Ömer’in bir pozisyonu vardı ve Sakaryaspor, Kemerspor karşısında adeta mahkum oynarken ilk yarının son dakikalarında iyice çözüldü , Kemerspor’un golcü futbolcusu Umut Dilek klasını gösterdi ve Kemerspor ilk yarıyı 2-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısında adeta dağılan temsilcimiz, Kemerspor’un golcü oyuncusu Umut Dilek’i durduramadı. Umut, Sakaryaspor ağlarına tam 3 gol birden atarken, üst üste yenilen goller neticesinde ekibimiz sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

ÇARŞAMBA’NIN GELİŞİ !

Müsabakanın ilk yarısı 42 ve 45. dakikalarda Umut Dilek’in attığı gollerle Sakaryaspor’un 2-0 mağlubiyeti ile tamamlandı. İkinci yarının son anlarında 79 ve 80’nci dakikalarda yine Umut Dilek ve Sevcan’ın attığı goller müsabakanın skorunu belirledi. Sakaryaspor’un geçtiğimiz hafta galip gelmesine rağmen oynadığı kötü futbol .belki de bu tehlikenin habercisiydi.

TARAFTARLAR KAHROLDU

4-0 Sakaryaspor taraftarı zorlu deplasmanda da takımlarını yalnız bırakmaydı. Dün gece Antalya’nın yolunu tutan yeşil-siyah sevdalıları Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda yerini aldı. Antalya’da ağır bir yenilgi alan yeşil siyahlıların taraftarları maçtan sonra adeta kahroldular.

FOTO: Taraftarlar kahroldu. Maçın bitimi ile birlikte Başkan Selahattin Aydın’nın istifasını isteyen taraftarlar Kaleci Yavuz’u alkışlarlarken, diğer futbolcuları da protesto ettiler.

STAD: BODRUM İLÇE STADI

Hakem: Niyazi İzgören, Süleyman Aslan, Emre Doğu, İsmail Güzel

 Kemer Tekirova Spor 4 – Sakaryaspor 0

TFF 3.Lig 2.Grup 27. haftasında Kemer Tekirova Spor ile Sakaryaspor Dr Fehmi Öncel Stadı’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Kemer Tekirova Spor 4-0 kazandı.

Kemer Tekirova Spor: Sertaç Güzel, Emre Bayraktarbaşı, Efe Berker Özcan, Abdurrahman Ayhanoğlu, Akın Akman (81′ Fatih Özer), İsmail Şener, Ufuk Er (63′ Barış Sağır), Reha Yaylı (73′ Sevcan Bıyıklı), Sergen Çelik, Burak Koçer, Umut Dilek

Teknik Direktör: Bülent Demirkanlı

Sakaryaspor: Yavuz Eraydın, Nedim Köseoğlu, Fikret Topaloğlu, Efşan Geçgin, Burak Bekaroğlu (46′ Tevfik Işık), Adnan Güngör, Turgay An (46′ Mustafa Cevahir), Volkan Yılmaz, Nurullah Dağaşan, Serkan Doğan (65′ Mustafa Akgün), Ömer Yıldız

Teknik Direktör: Yavuz İncedal

Goller: DK 42: Umut Dilek (Kemer Tekirova Spor), DK 45: Umut Dilek (Kemer Tekirova Spor), DK 78: Umut Dilek (Kemer Tekirova Spor), DK 79: Sevcan Bıyıklı (Kemer Tekirova Spor)

Sarı Kartlar: DK 29: Reha Yaylı (Kemer Tekirova Spor), DK 49: Volkan Yılmaz (Sakaryaspor), DK 67: Adnan Güngör (Sakaryaspor), DK 68: Barış Sağır (Kemer Tekirova Spor), DK 84: Emre Bayraktarbaşı (Kemer Tekirova Spor), DK 85: Nurullah Dağaşan (Sakaryaspor)

Taraftarlar kahroldu

DSC_1021 DSC_1093 DSC_1121 DSC_1135 DSC_1148 DSC_1156

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!