KAZIMİYESPOR’DAN NET SKOR:3 -0

featured

KAZIMİYESPOR’DAN NET SKOR-3 -0

Birinci Amatör Küme Lig’inde Kazmiyespor ile Karaçamspor arasındaki 2. hafta maçı 3-0’lık skorla sona erdi.

İLK YARI 1-0 BİTTİ

Birinci Amatör Küme Lig’nin 2. haftasında Karaçamspor’u konuk eden Kazimiyespor rakibi karşısında üstünlüğünü korudu. Ligin ilk haftasında deplasmanda Çaykışlaspor ile 1-1 berabere kalan Kazimiyespor evinde 3 puanı 3 golle hanesine yazdırdı. Maça evindeki tüm maçlarda olduğu gibi Kazimiyespor hızlı başladı ve 10. dakikada golü buldu. Semih’in sağ kanattan kestiği topu kaleci çıkarmadı ve Murat son dokunuşu yaparak kırmızı-beyazlıları 1-0 öne geçiren golü attı.Kazimiyespor ilk yarı bir çok pozisyonu değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0’lık skorla sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOLLER GELDİ

İkinci yarıda ise Kazimiyespor ataklarını fazlalaştırdı ve Bayram’ın ceza sahası yayından vurduğu top rakip takımın eline çarptı ve hakem Ömer Faruk Kılıç 80. dakikada penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Semih geçti ve kaleciyi ters köşeye yatırarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Dakika 85’i gösterdiğinde Kadir Alşan ceza sağası dışında buluştuğu topu sağ kanattan içeri doğru götürürken rakip takımın kalecisinin kendisine yapmış olduğu faul neticesinde hakem tekrar beyaz noktayı gösterdi. Yine topun başına Semih geçti ve kendisinin 2. takımının 3. golü kaydetti. Karşılaşma da bu gollerle 3-0 sona erdi. Böylece evinde rakibine puan vermeyen Kazimiyespor, puanını 4 yükseltti.HABER: Serkan Bilgin

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!