KAZIMİYESPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR 7-1

featured

 

  1. Amatör Merkez 1. grubunda yer alan Hendek temsilcisi lider Kazimiyespor 9. Hafta mücadelesinde evinde diğer bir Hendek temsilcisi olan Kocatöngelspor ile karşılaştı.

Maça hızlı başlayan Kazimiyespor 3. Dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Semih Kazimiyespor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra atakları artarak devam eden Kazimiyespor 20. dakikada yine Semih ile farkı 2’ye çıkardı. 2. golden sonra oyunda biraz tempo düşüren kazimiyespor kontra atak sonucunda 25. dakikada topu ağlarında gördü. 28. Dakikada sahneye çıkan Semih durumu 3-1’e getiren golü kaydetti ve ilk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarı 60. Dakikada Semih kendisinin ve Kazimiyespor’un 4. golüne imza attı. 67. ve 75. Dakikalarda Kazimiyespor adına 2 gole imza atan oyuncu Kudret durumu 6-1 yaptı. 83. Dakikada skoru belirleyen golü Bayram Acar kaydetti. Kocatöngelspor’u seyircisi önünde 7-1 gibi farklı bir galibiyet ile geçen Kazımiyespor puanını 20’ye yükselterek liderliğini sürdürdü. Kocatöngelspor ise 5 puanda kaldı.

Goller: Dk. 3, 20, 28 ve 60 Semih – Dk. 67 ve 75 Kudret – Dk. 83 Bayram (Kazimiyespor)  –  Dk. 25  Sinan (Kocatöngelspor)

HABER: Serkan Bilgin-HENDEK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!