Kazimiyespor ikinci yarıya galibiyetle başladı!

1. Amatör Küme Lig’in 12. haftasında Kazimiyespor, evinde Çaykışlaspor ile karşı karşıya geldi. Kazimiye Stadı’ndaki karşılaşmayı kırmızı-beyazlılar 3-0 kazandı.
Maça hızlı başlayan ev sahibi Kazimiyespor rakibi karşısında üstünlüğü ve oyun hakimiyetini bırakmadı ve 35. dakikada Kadir Alşan’nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. 40. dakikada bu sefer sahneye Semih Kesim çıktı ve cezasahası içinde önünde kalan topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk yarısında Çaykışlaspor’un ataklarında sonuç bulamadı ve soyunma odasına 2-0 önde giren taraf Kazimiyespor oldu.
Maçın ikinci yarısı Çaykışlaspor’un ataklarıyla başladı ancak girdiği posizyonları değerlendiremeyen konuk ekip 66. dakikada Alperen Acartürk’ün golüne engel olamadı ve 3-0 geriye düştü. Maçın son anları gergin ve heyecanlı geçerken tribünlerde olan Kazimiyespor taraftarı ikinci yarıya da galibiyetle başlamanın sevincini daha maç bitmeden kutlamaya başladı. Maç sonunda Kaptan Birol Cesur takımı tribünlere götürerek taraftarların sevincine ortak oldu.
Kazimiyespor Lig’in ikinci yarısına evinde kazanmış olduğu maç ile şampiyonluk için önemli bir galibiyete imza atan kırmızı-beyazlı ekip Lig’in 1. sıradaki takımı Ferizlispor’un Tekspor’a 2-0 yenilmesinin ardından liderle arasındaki puan farkını 5’e düşürdü.
Bu sonucun ardından Kazimiyespor ikinci yarının ilk maçı ile puanını 25’e çıkartırken, Çaykışlaspor 14 puanda kaldı.
KAZİMİYESPOR – ÇAYKIŞLASPOR: 3-0
STAT: Kazimiye Melih Bilgin Stadı
HAKEMLER: Sinan Bilgin, Önder Demir, Oktay Keleş
KAZİMİYESPOR: Salih, Davut, Bülent, Birol, Murat, Ali, Uğur, Semih, Alperen (Dk. 80 Erdi Günay), Oğuz (Dk. 60 Yavuz Atmaca), Kadir (Dk. 68 Sercan Öter)
TEKNİK DİREKTÖR: Erkan Güleryüz
ÇAYKIŞLASPOR: Volkan, Sercan, İlker, Ömer Faruk, Serdar, Berkay, Sezgin, Mücahit Sefa, Mutlu, Hasan
GOLLER: Dk. 35 Kadir Alşan, Dk. 40 Semih Kesim, Dk. 66 Alperen (Kazimiyespor)
Haber: Serkan Bilgin
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!