Kayseri’den sevindirici haber var

featured

Kayseri’de yapılan Oıkul Sporları Halter Türkiye Şampiyonasına 15 Sporcu ile katılan ilimiz ekibi , şampiyonaya damga vuruyor.

 Kayseri’den sevindirici haber var

Handenur Ayvaz Türkiye Şampiyonu, Gülşah Şimşek Türkiye 2. , Zehra Selçuk ise Türkiye 3. Oldu

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halter Antrenörü Rehyan Elmalı önderliğindeki Halterciler, Kayseri’deki müsabakalarda adlarından söz ettirmeyi başardı. İlk gün 63 kiloda mücadele eden Gülşah Şimşek , toplamda 123 Kilo kaldırarak Türkiye 2. Oldu.

Şampiyona da Handenur Ayvaz , 75 kiloda toplamda 135 kilo kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Zehra Selçuk , 75 kiloda toplamda 127 kilo kaldırarak Türkiye 3.sü oldu. Kayseri’deki Türkiye Şampiyonası 16 Şubat 2017 tarihinde sona erecek. İlimizin diğer haltercileri de kategorisine ve kilolarına göre şampiyonada başarı arayacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Kayseri’den sevindirici haberler geliyor. Haltercilerimiz, Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri başarılarla yüzümüzü güldürüyor. Sporcularımızı ve tüm halter camiamızı kutluyorum “ dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!