Kareteciler Olimpiyat yolunda

Kareteciler Olimpiyat yolunda

Karate Federasyonu Başkan Yardımcısı Meydan Kobaş’ın Kafile Başkanlığında Türk Karate Milli Takımı Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’na katılmak için Sırbistan/ Belgrad’a gitti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Şeyda Burucu’nun da bulunduğu kafilede Uğur Kobaş’da Avrupa Hakem Kurulu Üyesi olarak Avrupa Şampiyonası’nda yer aldı. Sakarya ve Türkiye’yi temsil edecek olan Karate Federasyonu Başkan Yardımcısı Meydan Kobaş, Avrupa Hakem Kurulu Üyesi Uğur Kobaş ve sporcu olarak derece arayacak isim Şeyda Burucu, Türk Bayrağını dalgalandırmak için Tatami’de ter dökecek.

 

Olimpiyatların provası olacak

Avrupa Şampiyonası aynı zamanda 2020 de ilk defa olimpiyatlara katılacak olan Karate sporcularının puanlamasına da katkı sağlayacak. Olimpiyatlara hazırlık ve prova niteliğinde olacak Avrupa Şampiyonasında elde edilecek dereceler de puanlama için çok önem taşıyor. Meydan Kobaş yaptığı değerlendirme de şu açıklamalara yer verdi. Kobaş; “Olimpiyat yolunda yapılan hazırlıklar son hızıyla devam ederken İlimiz ve ülkemiz bu yarıştan da zaferle çıkacaktır. Hazırlıklarımız olimpiyat şampiyonluğu içindir. Allah sporcularımızın yar ve yardımcısı olsun. Hakemlerimizde bu büyük organizasyonda görev yapacaklardır” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!