Karatenin Şampiyonları İl Müdürü Çelikel’i Ziyaret Etti

featured

Karatenin Şampiyonları İl Müdürü Çelikel’i Ziyaret Etti

05/07 Şubat 2016 tarihleri arasında Güney Kıbrıs Rum Kesiminin Limasol Kentinde 48 Ülke ve 970 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Bay-Bayan Avrupa Karate Şampiyonasından Sporcularımız bir Avrupa Şampiyonluğu bir Avrupa İkinciliği ve bir de Avrupa Üçüncülüğüyle döndüler.

 

Ümit Gençlerde 57 kg’da Ömer Faruk Ateş Avrupa Şampiyonu, 21 yaş altı 68 kg’da Nurcan Çiçek Avrupa ikinciliği ve 21 yaş altı 55 kg’da Aleyna Sezer Avrupa üçüncüsü olma başarısını elde ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel “Avrupa arenasında Karatecilerimizin gösterdikleri bu önemli derecelerin inşallah ilimiz adına daha büyük başarıların habercisi olmasını temenni ediyorum” diyerek Sporcular ve Antrenörleri Hikmet Şaha, Mustafa Solmaz,Nurkan Kayacık ve Uğur Kobaş’ı tebrik ederek, çeşitli hediyelerle birlikte başarı şilti hediye etti.

3aleyna sezer DSC_0183 furkan korkmaz

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!