Karate’de İl Birinciliği Heyecanı Yaşandı

featured

Karate’de İl Birinciliği Heyecanı Yaşandı

Okul Sporları minikler, küçükler ve yıldızlar kategorilerinde Karate İl birinciliği müsabakaları tamamlandı. Üç kategoride toplam 130 sporcu dereceye girmek adına yeteneklerini sergiledi.

Serdivan Sakarya Spor Salonu’ndan yapılan müsabakalar minikler ve küçükler kategorisinde kata dalında, yıldız erkekler kategorisinde; kata dalında ve 28 kg,32 kg,36 kg,40 kg,44 kg, 48 kg,52 kg,56 kg,60 kg ve +60 kg, yıldız kızlar kategorisinde ise kata dalında ve 26 kg, 30 kg,34kg,38 kg,42 kg,46 kg, 50 kg, 54kg ve +54 kg sıkletlerinde yapıldı.

Minikler kategorisinde mahalli olarak yapılan müsabakalarda, küçük kızlar kategorisinde yaş gruplarında birinci olanlar, küçük erkekler kategorisinde yaş gruplarında ilk dört dereceyi elde edenler, yıldız kız ve yıldız erkek kategorilerinde ise sıkletlerinde ilk dört dereceyi elde eden sporcular Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları’nda okullarını temsil etme hakkı kazandı.

Dereceye giren sporculara ödülleri Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Feramuz Meral,  Karate İl temsilcisi Aykut Duman, hakemler, antrenörler ve öğretmenler tarafından verildi

2 3 5

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!