Karateciler Hendek’te coştu

Karateciler Hendek’te coştu

15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İllerarası Karate Ligi Üçüncü Ayak Müsabakaları , Hendek Spor Salonunda yapıldı.

Kayseri’deki hain saldırı sonrası Hendek ilçesindeki yeni spor salonunda yapılan müsabakalar öncesinde , şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunarak , İstiklal marşı okundu.

İlimizin yanı sıra müsabakalara İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa Eskişehir , Yalova, Düzce, Bolu, Kırklareli ve Tekirdağ’dan katılan 987 karatecinin karateci 8 ayrı tatamide madalya için yarıştı.

Genel Klasmanda İstanbul şampiyon, Yalova ikinci, Kocaeli ve Bolu üçüncü oldu. İlk üçe giren ekiplere kupalarını Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel takdim etti.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ; Karate sporu ferdi branşlar içerisinde en çok lisanslı bulunan ve ayrıca dünya, Avrupa ve ülkemizde ilimize en çok madalya getiren bir branş. İstanbul ve Kayseri’deki hain saldırılar hepimizi derinden üzdü. Milletçe terörü lanetliyoruz. 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler İllerarası Karate Ligi 3ncü ayak müsabakalarına katılan tüm sporcu, antrenör, hakem ve yöneticilere başarılar diliyorum “şeklinde konuştu.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Gençlik Merkezi Müdürü Ali İhsan Çokan müsabakalarda başarılı olan sporculara madalyalarını takdim ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!