KARASUSPOR’UN MAÇI ERTELENDİ

KARASUSPOR’UN MAÇI ERTELENDİ

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta Pazar günü Karasu Atatürk Stadında saat 15.30’da oynanması gereken Karasuspor- Paşabahçe karşılaşması Karasu’da yaşanan selden Karasu Atatürk Stadı Sentetik sahasının zarar görmesi sonucunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

İNCELEMELERDEN SONRA KARAR ALINDI

Karasu Atatürk Stadında incelemelerde bulunan Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, Askf Başkanı Yaşar Zımba ve Askf Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ergül’den oluşan heyet Karasu stadında sel sonrası incelemelerde bulunmuş ve Türkiye Futbol Federasyonuna stad zemininin sel nedeniyle kalktığını ve bu nedenle müsabakanın oynanamayacağını bildirmeleri sonrasında Tff de Pazar günü Karasu Atatürk Stadında oynanması gereken müsabakanın ileri bir tarihte oynanmasına karar vererek durumu her iki takıma ve Mhk’ye bildirdi. Maçın ne zaman oynanacağı ise daha sonradan Tff tarafından karara bağlanacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!