Karasuspor’da top Belediyede

featured

Karasuspor’da top Belediyede

Son üç yıldır Bal liginde ilimizi temsil eden Karasu sporda yeni yönetim arayışları geçtiğimiz günlerde sonuç vermemişti. Bu gelişmenin ardından mevcut Başkan Yılmaz Ekşi Karasuspor’un sorumluluğunu Karasu belediyesinin önüne koydu.

MURAT ÇELİK DEVREDE

Karasusporda ki yeni yönetim arayışı bekleneni veremeyince Karasu belediyesi başkan Yardımcısı Murat Çelike emanet edilen Karasusporun bundan sonraki yol haritası beklenmeye başladı. Bizim Sakaryaya ulaşan bilgilere göre murat çelik şu sıralar İlçenin önemli isimlerinden oluşan bir yönetim oluşturmaya başlamış.

İLK HEDEF KARASULU GENÇLER

Yeni karasuspor bu sene Süper ligde nasıl bir yol izleyecek? Bu sorunun yanıtı bize şu bilgileri taşıdı. Karasu ve civarındaki spor ağırlığı olan merkezlerde gelecek vaat eden Karasulu gençler transferde ilk tercih sebebi olacak. Bu arada Teknik sorumlusunda Karasudan belirleyecek olan Karasuspor da kurumsallaşmak adına alt yapı ciddi bir şekilde yeniden düzenlenecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!