KARASUSPOR YİNE TEKLEDİ 0-1

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup erteleme maçında Karasuspor evinde ağırladığı Paşabahçe karşısında yine istenileni başaramadı ve ligde oynadığı üçüncü karşılaşmadan da yenilgi ile ayrıldı. Maçan ilk yarısında her iki takım da istenilen futbolu oynayamadılar. O kadar ki tehlikeli denilebilecek bir pozisyon dahi yaşanmadı.

KARASU İKİNCİ YARIDA HAREKETLENDİ AMA !

Maçın ikinci yarısında Karasuspor yaptığı 2 Oyuncu değişikliği ile biraz kıpırdandı ama ileri uçta gol yollarında başarılı olamadı. Buna karşılık Paşabahçe ikinci yarıda kontrataklar denemeye başladı. Bunlardan birinde de maçın 64. dakikasında böyle bir kontratak pozisyonunda Serhat Paşabahçe’yi 1-0 Öne geçiren golü attı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karasuspor evinde almış olduğu bu yenilgi ele ligde puansız takımlardan biri olmaya devam etti.

STAD : Karasu İlçe stadı

HAKEMLER : Salih Aytaç** Mahmut Selçok*** Enes Biroğlu***

KARASUSPOR : Uğur** Osman** Aykut** İsa** Levent** Ümit** Murat** ( Hacı Bilal*** ) Gökhan** ( Oğuz** ) Çağrı*** Osman** Cenker***

TEKNİK SORUMLU : Hasan Atalay

PAŞABAHÇE : Engin** Mehmet** Arif*** Y. Emre** ( Süleyman** ) Onur*** Ersel** ( Gökhan*** ) Serhat*** Dilaver** ( Uğur** ) Tolga** Cihan*** Oğuzhan**

TEKNİK SORUMLU : Selami Tarhan

GOL: Dk. 64 Serhat ( Paşabahçe )

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!