KARASUSPOR TRANSFERDE SON BOMBAYI PATLATTI !

 

KARASUSPOR TRANSFERDE SON BOMBAYI PATLATTI !

ÖZEL HABER Sakaryaspor’un daha önceki futbolcusu ve önemli isimlerinden Muhammer Başoğlu Karasuspor’da YILDIRIM HIZIYLA TRANSFER ÇALIŞMALARI

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntılar sonucunda bulunduğu Bölgesel Amatör ligden daha ilk yarıda Bölgesel amatör Ligdeki mücadeleyi bırakan ama ısrarlarla devam etmesi istenilen Karasuspor Süper amatör lige dönmesi ile birlikte yaşadığı yönetim krizi Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Topaloğlu’nun Başkanlığında oluşan yeni bir yönetimle yola devam etme kararını vermiştiler.

Bu çalkantılı dönemde başta Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun desteklerini alan yeni yönetim önce Atilla Bıçakçı ile anlaşmış ama her nedense daha sonra Atilla Bıçakçı istifa edince yerine getirilen geçen sezon Adapazarıspor’da yardımcı antrenörlük yapan Behçet Durak getirilmişti.

YILIN TRANSFERİ ! Behçet Durak’ın gelmesiyle birlikte transfer bombaları da bir bir patlamaya başladı. Derken iyi bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen Antrenör Behçet Durak son yapılan transferden sonra bir transfer daha yaparak transferi kapatacaklarını söylemişti. Nitekim bu da böyle oldu son olarak Sapanca Gençlikten Abdülkadir Balkaya’yı transfer ettikten sonra, bayramın ikinci gününde bir araya gelen Teknik sorumlu Behçet Durak ile eski Sakaryaspor alt yapısından yetişen ve A Takımının gözde futbolcularından biri olan Muhammer Başoğlu yaptıkları görüşme sonucunda anlaşmaya vardılar ve bombayı patlattılar.

Muhammer bundan sonra Karasuspor forması altında süper amatör ligde mücadele edecek. Kendisi ile konuştuğumuz Karasuspor teknik sorumlusu Behçet Durak “ dediğimiz gibi son transferi yaptı. Bunu da ilk kez seninle paylaşıyorum. İlk haberi yapan senin olmanı istedim. Karasuspor olarak başta Karasu Belediye Başkan’ımız İspiroğlu olmak üzere Kulüp Başkanımız İsmail Topaloğlu ve yönetim kuruluna gayretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bundan sonrası da artık bizlere kalıyor. Allah bizleri utandırmasın “ Diye konuştu.SIRRI ŞANLI :

behcet durak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!