KARASUSPOR MASAYA YATIRILDI

featured

KARASUSPOR MASAYA YATIRILDI

Daha önce Bölgesel Amatör Ligde oynayan ancak ilgilisizlik nedeniyle Süper amatör kamede mücadele etmek zorunda kalan Karasuspor’da sezon başından bu yana meydana gelen gelişmelerle ilgili olarak Eski Kulüp başkanı ve Karasuspor’un Kulüp Koordinatörü Hasan Özkan’ın ofisinde  bir toplantı yapıldı ve Karasuspor’un bugünkü durumu masaya yatırıldı.Toplantıya Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik, Karasuspor Kulüp koordinatörü Hasan Özkan, Teknik Sorumlu Behçet Durak, Antrenör yardımcısı Fikri Yılmaz ile Karasu, Kocaali ve Adapazarı’ndan bazı basın mensupları katıldı.

 

ÖNEMLİ KONULAR KONUŞULDU

Toplantının açılış konuşmasını yapan Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat çelik eski günlerden bugünlere gelene kadar Karasuspor ile Karasu Belediyesi arasındaki ilişkileri tüm açıklığı ile anlatırken, yaptığı konuşmada her zaman karasuspor’un yanında olduklarını ve bununla ilgili olarak ta çalışmaların devam ettiğin söyledi. Takımı çok yakından tanıdıklarını ancak Kaürasuspor’un başarısının ancak Karasu’luların verecekleri destekle birlikte Belediye’nin de yardımları ile sağlanabileceğine vurgu Yapan Çiçek uzun bir konuşma yaptı ve konuşmasında “”Karasuspor’da var olan yönetim bir karar alarak küçülmeye gitti. Küçülmeden sonra da Nisan’ın sonu itibariyle kulübün kongresini yaptı. Kongre’de kimse aday olmayınca eski yönetim evrakları Dernekler masasına teslim etti. Bu süreçte Başkan, Mayıs sonu itibariyle konuyu benimle konuştu. Ben kabul edemeyeceğimi söyledim. Haziran’da konu yeniden gündeme geldi yeniden kabul etmedim. 16 Ağustos’ta STK’lar tarafından Karasu’da düzenlenen basın toplantısından önce Dernekler masasından kongreyi yapmamız konusuna aksi taktirde kapanışın bildirileceğini ifade ettiler. Ben toplantıda Belediye Başkanımıza burada bir sürü oda başkanı var. Bu başkanlardan bir yönetim kurulu oluşturup Karasuspor’u verelim fikrimi ilettim. Belediye Başkanımızla toplantı sonrası oda başkanlarına fikrimizi ilettik. Hiçbirisi kabul etmedi, benim yapmamı istediler. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Esnaf Odası Başkanımızı Başkan yaparak diğer sivil toplum kuruluşlarını da yönetim yapmak istedim. Bunun neticesinde Esnaf Odası Başkanımız İlyas Balcı kulüp başkanlığını kabul etmedi. Şoförler Odası Başkanımız Kerim Uyar, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu, Kent Konseyi Başkanı Recep Özdemir, Pazarcılar Derneği Başkanı Hüseyin Eminoğlu, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Fatih Ekşi ile yaptığımız toplantıda bir liste hazırlandı, listeyi Dernekler Masasına ilettik ve yönetimi oluşturduk. Yaptığımız yönetim listesindeki arkadaşların hepsi hiçbir faaliyette bulunmayacaklarını deklare etti.

 

“ DAHA ÖNCE YAPILAN  İLK  TOPLANTIDAN AYRILMIŞTIM “

Biz sadece isim üzerinde bir Yönetim oluşturmuş olduk” dedi. Daha sonra Karasuspor ile birlikteliklerinin nasıl oluştuğunu anlatan Çelik  “Yönetim oluşması ile göreve başlamış olduk. Bununla birlikte Karasu’da bulunan hocalarla bir görüşmemiz oldu. Ben bu işte tecrübeli bir isim değilim. İlk icraatımız takımın oluşma maliyeti ve çalışma yapısı ile ilgili hocalarımızdan bilgi aldık. Şunu belirtmek isterim ki spor camiası yüz yüze bakarken çok samimi ancak bire bir kalındığında herkesin kuyu kazdığını o gün anladım. Bu üzüntü verici bir olay. Başarı olmaması için herkes birbirinin eteğinden çekiyor. Bu olayların içinde biz elimizden geldiği kadar oluşumu sağladık, bir hocayla anlaştık ve ben bunun için finans arayışına girdim. Yaklaşık 10 gün idmana gittim, futbolcular alınıyor, hocamız ne derse onu yapmaya çalışıyoruz. Bu arada futbolcularımız bir toplantı yapmak istedi ve bunu bana ilettiler. Ben de bu konuyu kulüp başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ile görüşebileceklerini ilettim. Başkanımız sen olmadan olmaz dedi. Yaptığımı toplantıda futbolcularımızın bir kısmı final oynamak isteniyorsa bu kadroyla olmayacağını ifade ettiler. Ben son sözün bana ait olmadığını bu kuruluşta Belediye Başkanımızın emeği olduğunu ve onun sözü olmadan benim söyleyeceklerimin doğru olmayacağını ifade ederek, toplantıdan ayrıldım” dedi.Başkan yardımcısı Çelik daha sonra da Karasuspor için yapılması gerekenler ve yapabilecekleri şeyler hakkında bazı bilgiler verdi.

 

HASAN ÖZKAN HEM UMUT HEM DE ÜZÜNTÜ YAŞIYOR

Karasupor’un Karasu İlçesi’nin bir gururu olduğunu söyleyen eski başkan Hasan Özkan da yaptığı konuşmada bizler gibi herkresin de Karasuspor için taşı altına elini koyması gerekir. Başka karasuspor yok. En zor günlerinde aldığımız takım bugün önce play-off ve daha sonra da gelmiş olduğumuz Bölgesel Amatör ligi hedeflemiş durumda, futbolculara ve teknik heyete 1 Lira borcumuz olmadan faaliyetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. Yalnız Karasulu’ların bizlere karınca kaderince destek sağlamadan bu işlerin kolay yürümediğini ben gibi herkes biliyor. Karasu Belediyesi’nin de destekleri ile yolumuzu kolaylıkla bulacağımızı ümit ediyorum. Yine de söylüyorum ki bu iş sadece bizlerle olmuyor. “ Diye konuştu.

 

TEKNİK SORUMLU BEHÇET BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Karasuspor’da Bal’a çıktıkları sezon Karasuspor’un kalesini koruyan şimdi ise antrenörlük görevini sürdüren Behçet Durak ta yaptığı konuşmada Karasuspor’a gelişi ve daha sonraları meydana gelen gelişmeler ve daha sonra da hedeflerini anlattı. Öncelikle hak ettiğimiz yer olan Bölgesel Amatör lige tekrar geri dönmek istediklerini söyleyen Durak bunun için ideal bir kadro oluşturduk ve emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Dedi. Toplantı  karşılıklı sohbet şeklinde geçen konuşmalarla sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!