KARASUSPOR LİDER BİTİRDİ 4-1

featured

KARASUSPOR LİDER BİTİRDİ 4-1

Karasu İlçe stadında oynanan süper amatör küme kırmızı grup karşılaşmasında önceden play-off’u garantileyen Karasuspor ile ligde düşme hattından kurtulan Söğütlüspor arasında oynanan karşılaşmada Karasuspor rakibi Söğütlüspor’u 4-1 Yenerek süper amatör küme maçlarını lider olarak bitirdi. Karasuspor maçın ilk yarısını 22. Dakikada Oğuz ve 45. Dakikada İshak’ın kaydettiği gollerle 2-0 Önde bitirdi. Sarı kırmızılılar maçın ikinci yarısında da 75. Dakikada yine İshak ve 82. Dakikada Can’ın golleri ile farkı 4’e çıkarttılar. Söğütlüspor maçın 88. Dakikasında Kerem’le bir gol buldular ve karşılaşma 4-1 Karasuspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

KARASUSPOR: 4-SÖĞÜTLÜSPOR: 1

SAHA : karasu Suni çim

HAKEMLER: Furkan Şen, Ertan Bozdemir, Sedanur Canbakan

KARASUSPOR: Kadir*** Nihat*** Mahmut*** (Berkan**), Alperen*** Onur*** Diabete*** Muammer*** Can**** Hakan*** (Bedirhan**), Semih*** Oğuz*** (İshak***)

ANTRENÖR: Behçet durak

SÖĞÜTLÜSPOR: Kaan** Ercan** (Burak*), Oğuz** Mertcan** İbrahim** Berat** Kerem*** Birkan** Şahan** Kubilay** Enes** (Onur*)

ANTRENÖR: Fevzi Çapkınlar

GOLLER: Dk.22 Oğuz Dk.45 Semih Dk.75 İshak, Dk.82 Can (Karasuspor), Dk.88 Kerem (Söğütlüspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!