Karasuspor direnemedi:5-3

featured

Karasuspor direnemedi

BAL’da bir türlü istediği sonuçları alamayan Karasuspor deplasmanda Bartın’la karşılaştı. Sarı-kırmızılı takım, rakibine 5-3 mağlup oldu. Bu sonuçla Karasuspor galibiyet hasretini 9 maça çıkardı.

5-3

Karasuspor, Bölgesel Amatör Lig’de 9’ncu haftanın maçında deplasmanda Bartınspor’la karşılaştı. 90 dakika boyunca istediği futbolu sahaya yansıtamayan sarı-kırmızılı takım ilk yarısını 4-1 geride kapattığı müsabakada bir ara farkı bire indirse de sahadan 5-3 galip ayrıldı.  Karasuspor’un golleri Cenkert’den geldi. Sarı-kırmızılı takım aldığı bu sonuçla ligde galibiye özlemine son veremedi. Takımın başında ilk kez sahaya çıkan Antrenör Hakan Koçer, kazanmak istedikleri maçtan yenilgiyle ayrıldıklarını söyledi.

 

Bartınspor: 5

Karasuspor: 3

Hakemler: Süleyman Özdemir, Mehmet Demirel, M.Sait Genç

Bartınspor: Elnar*** Tayfun*** Rahim*** Tanju*** Ersin*** Oğuz*** Semih*** Özcan*** Murat**** (Onur***), Osman*** (Müslim**), Tolga***

Antrenör: Muammer Ayvaz

Karasuspor: Uğur** Samet** Aykut*** İsa*** Levent** Ümit** (Osman**), Oğuz*** Gökhan** (H.Bilal**), Cenker**** Çağrı** Fesih** (Murat**)

Antrenör: Hakan Koçer

Goller: Dk.3-42 Murat, Dk.17 Semih, Dk.40 Tolga, Dk.77 Onur (Bartınspor), Dk.4-60-69 Cenker (Karasuspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!