Karasuspor: 7-Çaybaşı Bekirpaşa: 4

featured

KARASUSPOR SONRADAN COŞTU 7-4

Karasu Suni çimde oynanan Süper Amatör Kırmızı grup karşılaşmasında Karasuspor önce 2-0 Yenik vaziyette oynadığı karşılaşmada daha sonra açıldı ve günün futbolcuları İshak ve Mert’in attaığı üç gol ve son olarak ta Berkan’ın golleri ile düşme hattından kurtulmaya çalışan Bekirpaşa’yı 7-4 Yendi ve zirve yolunda kayıp vermedi. Bekirpaşa’nın golleri ilk yirmi dakika içerisinde Enes ve Atilla, daha sonra da 72. Dakikada Enis ve 90. Dakikada penaltıdan Emre’den geldi.

Karasuspor: 7-Çaybaşı Bekirpaşa: 4

Hakemler: O.Yiğit Karpuz, Batuhan Güz, Ömer Akyıldız

Karasuspor: Uğur*** Nihat*** M.Furkan (K.Kart), Onur*** Diabete*** Berkan*** Burak*** (Can**), Erdi*** Mert**** (Bedirhan**), Oğuz*** (Muammer***), İshak****

Antrenör: Behçet Durak

Çaybaşı Bekirpaşa: Emir** Mustafa** Oğuzhan** Atilla*** (Ata**), Çağrı** Kadircan** Enes*** Halil** Semih** Enis*** (Emre***), B.Enes**

Antrenör: Bayram Berber

Goller: Dk.37-39-77 İshak, Dk.43-56-68 Mert, Dk.74 Berkan (Karasuspor), Dk.11 Enes, Dk.21 Atilla, Dk.72 Enis, Dk.90 (Pen.) Emre (Çaybaşı Bekirpaşa)

Kırmızı Kart: Dk.90 M.Furkan (Karasuspor)

(Ramazan Marmara Karasu)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!