KARASUSPOR: 0-1 HALİDE EDİP ADIVARSPOR

featured

ETKİLİ FUTBOLUN SONUCU GELMEDİ:0-1

KARASUSPOR: 0-1  HALİDE EDİP  ADIVARSPOR

Stat:Karasu

Hakemler: Özgür Erdoğan* Oğuz Lütfi Erdoğan** Duygu Kabataş***

Karasuspor: Uğur** Abdüssamet** Aykut** İsa** Levent**Ümit**(Murat**) Oğuz*** Gökhan** Cenker**Osman**(Hacı Bial**) Fesih**(Yunus**)

Antrenör: Hakan Koçer

Halide Edip Adıvarspor: Ramazan** Ömer** Ufuk** Barış** G.Ege**İrfan** Hüseyin** Samet**(Samet**) İbrahim** Aytaç**(Tayfun**) Oumar***(Murat**)

Antrenör: Reşat Onur

Gol:dk.21 Barış

                Karasuspor haftalar sonra seyircisini tatmin eden etkili bir oyun sergilemesine karşın ilk yarıda rakibin gelişen tek atağındaki golüne engel olamayınca sahadan yine puansız ayrıldı.

                Maçın ilk on beş dakikasında Karasuspor mutlak iki gollük pozisyonu cömertçe harcadı. Maçın 3. Dakikasında sağdan gelen ortada Osman’ın vuruşunu defans son anda çizgiden çıkardı. İlerleyen dakikalarda Gökhan’ın ceza yayından vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı.

                Maçın 21. Dakikasında sağdan kullanılan korner vuruşunda topa arka direkte en son dokunun Barış oldu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

                İlk yarının kalan dakikalarında Karasuspor’un baskılı oyunu sonuç vermedi ve devre 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile kapandı.

                Ev sahibi takım ikinci yarıda baskısını artırdı. Sık sık defansın göbeğindeki İsa ve Levent’i de forvete yollayıp risk alan Karasuspor , özellikle maçın son bölümünü tek kale oynadı. Maçın 90.dakikasında Cenker’in altı pastan şutu da dışarı çıkınca ev sahibi takım doksan dakikalık emeğinin karşılığını alamamış oldu.

                Sarı kırmızılılara lig sonuncusu olmasın karşın tribünler mça boyunca destek verdi. Maçın Çanakkaleli hakemi ise verdiği kararlar ve pozsiyonlara uzak kalışı ile bu sezon Karasu’da en fazla tepki gören hakem oldu. Maçı az sayıda konuk ekip taraftarı da izlerken Karasuspor maça hafta içinde ameliyat olan başkan Yılmaz Ekşi’ye geçmiş olsun pankartı ile çıktı .( Remazan marmara Karasu)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!