KARASU’DA İSTENMEYEN OLAYLAR MAÇI OYNATMADI

featured

KARASU’DA İSTENMEYEN OLAYLAR MAÇI OYNATMADI

Sakarya Süper Amatör Play-off müsabakalarının Karasu’da oynanması gereken Karasu Güvenspor-As Akyazıspor karşılaşması meydana gelen seyirci olayları nedeniyle maçın hakemi tarafından başlamadan tatil edildi.

PLAY-OFF’A GÖLGE DÜŞTÜ !

Daha önce süper amatör’de Akyazı Stadında oynanan ve birçok olaylara sahne olan As Akyazıspor-Karasuspor karşılaşmasında meydana gelen istenmeyen olaylar bahanesiyle Karasu’lu taraftarlarca  kale arkasında ısınma hareketleri yapan As Akyazıspor futbolcularına yabancı maddeler ve pet şişeler atılırken, As Akyazıspor kalecisi Uğur’un kafasına sahaya atılan taş isabet etti.

Bu futbolcu ambulansla acilen devlet hastanesine götürülerek kafası sarıldı ve tekrar sahaya getirilirken, güvenlik güçlerinin az oluşu nedeniyle As Akyazıspor soyunma odasına çekildi. Askf Başkanı Yaşar zımba tarafları ikna etmeye çalışırken, takviye Jandarma ekibi de geldi ama bu defa maçın hakemi Gökhan Kahyacık yine de güvenliğin yetersiz oluşu sebebiyle maçı oynatamayacağını bildirerek yardımcıları ile birlikte soyunma odasına gitti ve karşılaşma tatil edildi. Bu maçın ne zaman oynanacağı daha sonra Futbol İl Tertip Kurlu kararı ile belli olacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!