Karasu Yalı: 0-Sapanca Gnç.: 0

featured

B GRUBUNDA İŞLEM TAMAM

Süper Amatör Ligde son  bir grupta sadece 3 maç oynandı.

Karasuda gol yok

İlk 3 takımın yoluna Play-Off’ta devam edeceği, son 3 takımın ise veda edeceği Süper Amatör Ligde B Grubunda işlem tamam. Dün Karasu Sentetik Sahada oynanan Karasu Yalıspor-Sapanca Gençlikspor maçı, grubun seyrini kesinleştirdi. Buna göre lider Kırkpınarspor’dan sonra dün de Sapanca Gençlikspor ile Ferizlispor Play-Off’u garantiledi.

Düşenler belliydi

İlk üçün netleşmesinden sonra B Grubunda bugünkü maçlar formalite niteliği taşıyacak. Çünkü bu grupta düşen ekipler de geçtiğimiz hafta kesinleşmişti. Buna göre Hacıkışlaspor’un ardından Hanlıköyspor ile Karapürçekspor, 1nci Amatör Lige düştü. Süper Ligde bugün A Grubu maçları oynanacak.

Karasu Yalı: 0-Sapanca Gnç.: 0

Hakemler: Levent Gümüşdere, Ferhat Alkan, Ömer Akyıldız

Karasu Yalıspor: Samet*** Erkan*** Eray*** Şeyhmuz** (Sedat**), Selçuk*** Ö.Faruk*** Tolgahan*** Edip** (Berhan**), Serdar*** Selçuk Yıldız*** (Fatih**)

Antrenör: Fikri Yılmaz

Sapanca Gençlikspor: Hilmi*** Abdülkadir*** Enes*** Yavuz** (Hakan**), M.Uğur*** Sefa*** Celalettin*** İzzet*** Hakan** (Berk**), Murat*** Yunus ** (Kenan***)

Antrenör: İsmail Yılmaz

DSC_0163 DSC_0187 Hakem Triosu Sapancaspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!