KARASU UĞURLU GELDİ

featured

KARASU UĞURLU GELDİ

Sakaryaspor yöneticisi ve Zonguldak maçının Kafile Başkanlığını yapan Cevat Ekşi, Kahraman Maraş maçı öncesi de yine takımı Karasuya götürerek hem şans hem de moral yemeğinde bir araya geleceklerini söyledi. Sakaryspor’un Karasu üzerinden maça gitmesini şans olarak değerlendiren Ekşi  ‘Futbolcuların değişik ortamlarda bulunması onlara hem moral olarak yansıyor hem de skor olarak, bu yüzden futbolcularımızı Çarşamba günü yapacakları antrenmandan sonra Karasu’ya getirip bir kez daha şans ve moral yemeğinde bir arada olmak istiyorum” dedi.

TAKIMA TEBRİKLER

Zonguldak maçında kafile başkanı olmanın keyfini, alınan galibiyet ile çok daha iyi yaşadığını söyleyen Ekşi ‘Biz iyi bir takımız, gücümüz ve kalitemiz ortada ama futbolda bu tür sonuçlar var, inanıyorum ki Zonguldak maçında ki skoru ve hırsı bundan sonraki maçlara artarak taşıyacağız, çünkü biz iyi bir takımız ve bunu da Zonguldak da gösterdik” dedi. Zonguldak maçına Karasu üzerinden giden ve maç öncesinde Karasu da dinlenip sahil havası alan Yeşil-Siyahlılar aynı havayı maça yansıttılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!