KARASU SPOR AKADEMİSİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

featured

KARASU SPOR AKADEMİSİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Karasu Belediyesi Spor Akademisi geçtiğimiz gün yapılan ilk antrenman ile açıldı

Kursiyerlerine kapılarını açan Karasu Spor Akademisinde çalışmalar başladı, yoğun katılımın gerçekleştiği kursta eğitim veren antrenörler, ‘Hedefimiz önce iyi insan yetiştirmektir’ dedi.

Fırtına gibi başladı

32 EVLER SPOR KOMPLEKSİNDE ÇALIŞIYORLAR

Geçtiğimiz günlerde startı verilen Karasu Belediyesi Spor Akademisi 146 öğrencisi ile 32 Evler Belediye Spor Kompleksinde antrenmanlarını sürdürüyor. Samet Soytürk koordinatörlüğünde Atilla Bıçakçı Ferit Danışman Fikri Yılmaz ve Zeki Nalçacıoğlu nezaretinde 6-7-8-9-10-11-12-13 ve 14 yaş guruplarında çalışmalarını sürdürüyorlar. Koordinatör Soytürk ‘Belediye Başkanımız  Mehmet İspiroğlu’nun girişimleri ile kurulan futbol akademisinde bizler sadece spor adamı olarak minik kardeşlerimizi spor ile tanıştırıp kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istiyoruz. Futbol akademisindeki yavrularımızı iyi hazırlayıp geleceğin ahlaklı sporcularını kazandırmak bizim için önemli olaydır’ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!