Karasu lideri devirdi! 3-2

featured

Karasu lideri devirdi! 3-2

Bölgesel Amatör Lig 11.grup temsilcimiz Karasuspor evinde ağırlaıdğı Lider Gebzespor’u Serkan, Furkan ve Bahadır’ın golleri ile 3-2 mağlup etti ve önemli bir üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu

Spor Toto Bölgesel Lig temsilcilerimizden Karasuspor evinde ağırladığı Lider Gebzespor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. İlk yarıda Serkan ile öne geçen Karasuspor Oğuz’un golüne engel olamayınca soyunma odasına 1-1 eşitlik ile gidildi. İkinci ayrıda etkili bir oyun oynayan sarı kırmızılılar 66.dakikada Furkan ile yeniden öne geçti. 74. Dakikada oyuna sonradan giren Batuhan Gebzespor adına eşitliği sağlayan isim oldu. 81.dakiakda sahneye çıkan Bahadır takımının 3.golünü artarak Karasuspor’a galibiyeti getiren isim oldu.(karasu ramazan marmara)

 

STAT: Karasu

HAKEMLER: Barış Esa** Doğancan Mercan** Mert Çil**

KARASUSPOR: Serdar***Kaan***İshak***(Ünal***)Semih***Özgür***(Sinan***) Bahadır*** Tolga*** Hacı Bilal** Emircan***Server***(Can***) Furkan***

ANTRENÖR: Mehmet Ali Honca

GEBZESPOR: Yusuf**Ömer**Oğulcan**Sırat**Emre**Serkan**(Batuhan*)  Yusuf** (Saruhan*) Asror** Ufuk** Oğuz** Mykola**(Ercan*)

ANTRENÖR: Mehmet Akdemir

GOLLER: Dk.6 Serkan, Dk. 66 Furkan, Dk.81 Bahadır (Karasuspor) Dk24.Oğuz, Dk. 74 Batuhan (Gebzespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!