KARASU GÜVENSPOR İNANDI KAZANDI 3-1

featured

KARASU GÜVENSPOR İNANDI KAZANDI 3-1

Cmartesi günü Karasu Sentetik sahada oynanması gerekirken meydan gelen olaylar sebebiyle oynatılmayan Karasu Gücenspor- As  Akyazıspor süper amatör küme play-off karşılaşması İl Tertip Kurulunun almış olhudğu karar neticesinde Pazar günü Kocaali Sentetik sahada alınan sıkı güvenlik önlemleri altında oynandı ve Karasu Güvenspor evinde ağırladığı As Akyazıspor karşısında 3-1 Galip geldi. Karşılaşmanın 3. Dakikasında Karasu Güvenspor bir penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Sezai Güvenspor’u 1-0 Öne geçirdi. As Akyazıspor bu gole 20. Dakikada Fatih’in golüyle cevap verdi ve ilk yarı 1-1 Berabere sonuçlandı.b Maçın ikinci yarısında oyunun üstünlüğünü eline geçiren Karasu Güvenspor 74. Dakikada Hakan ve 89. Dakikada Ömer >Faruk’un golleri ile karşılaşmadan 3-1 Galip ayrıldı.

KARASU GÜVEN: 3-AS AKYAZISPOR: 1

HAKEMLER: Gökhan Kahyacık, Murat Taşçıkar, Furkan Şen

KARASU GÜVENSPOR: Samet*** Erkan*** Baki*** Hakan Şanlı*** Abdülkadir*** Hakan Bulduk*** Savaş** (Yavuz**), Burak*** Serkan** (Ümit**), Sezai*** Ümit Tale*** (Ö.Faruk***)

ANTRENÖR: Mehmet Kama

AS AKYAZISPOR: Uğur** Erkan** Kadir** Hasan** Talha** (Beytullah**), Bünyamin** Fatih*** Y.Yaşar*** M.Agah** Sinan*** Oğuzhan** (Kürşat**)

ANTRENÖR: İbrahim Altuntaş

GOLLER: Dk.3 (Pen.) Sezai, Dk.74 Hakan, Dk.89 Ö.Faruk (Karasu Güven), Dk.20 Fatih (As Akyazıspor)

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!