KARASU GÜVENSPOR ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

featured

KARASU GÜVENSPOR ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bu sezon Süper Amatör Kümede oynayacak olan ve yaptığı transferlerle dikkatleri çeken Karasu Güvenspor Karasu’da gerçekleştirdiği 1. Etap çalışmalarını dün yaptığı antrenmanla sonlandırdı. Yapılan programa göre Pazar gününü izinli olarak geçirecek olan kırmızı yeşilli futbolcular Pazartesi günü Adapazarı’nda yapılacak 2. Etap hazırlık çalışmalarına devam edecekler.

CEYHUN SARI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Karasu Güvenspor teknik Sorumlusu Ceyhun Sarı yapılan çalışmaları değerlendirdi ve açıklamalarda bulundu. Ceyhun Sarı açıklamasında “”Kulübümüzün 30.yılında tek hedefimiz şampiyonluk ipini göğüslemek buda ancak disiplinli bir şekilde çalışmakla gerçekleşir.Disiplin konusunda hiç bir şekilde taviz vermedim vermeyeceğim. Sezon öncesi hazırlıklarının birinci etabında ağırlıklı olarak Aerobik dayanıklılık ve kuvvet  üzerine çalışmalar yaptık.Takımdaki arkadaşlığın bu kadar kısa sürede oluşması beni çok sevindirdi zaten çoğu birbirini daha önceden tanıdığı için uyum sürecini çabuk atlattık.Bundan sonra Eylül ün  11 ine kadar antrenmanlarımız Adapazarı’ nda devam edecek.13 eylül itibariyle de Kartepe de kampa gireceğiz.Karasu da bize gerekli ortamları hazırladığı için başkanımız Hasan Sayılı ya ve tüm yöneticilere teşekkür ediyorum.” Diye konuştu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!