Karasu futbol okulundan coşkulu açılış

featured

Karasu futbol okulundan coşkulu açılış

Karasu ve çevresinin içinde yer alan yetenekli yaş gruplarını bulup yetiştirmek adına Karasu Belediyesinin önderliğinde  kurulan Karasu Yaz spor okulu kapılarını geleceğin futbolcularına açtı.  Çeşitli yaş gruplarına hitap edecek olan Karasu Yaz futbol okulu Temmuz ayı itibariyle çalışmalara başladı . Atilla Bıçakçının genel koordinatörlüğündeki  Futbol okulunda Ferit Danışman gibi deneyimli teknik adam  ile gecen yıl Ferizli Karadenizsporu çalıştıran Zeki Nalçacı oğlu, Fikri Yılmaz, gibi teknik adamlarda görev yapacaklar. Karasu Futbol okulunun açılış gününe Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasuspor Başkanı Hasan Özkanda ,  Samet Soytürk ASKF Başkan yardımcısı Cevat Ekişide katıldı. İlk gün ki açılış gününe  138 oyuncu grubu katıldı. Genel Koordinatör Atilla Bıçakçı  bu sayının artması halinde teknik adam kadrosunda genişletebileceklerini belirtti.

KARASUYA HAYIRLI OLSUN

Karasu futbolunun geleceğine katkı yapması beklenen  Karasu Futbol okulu  Sakaryadan dan Ve Karasu Spor kamuoyundan  olumlu tepkiler aldı.  Sportif 54 olarak Karasu futbolunun geleceğine katkı yapması beklenen Karasu futbol okulu projesine imza atanları yolun başında bizde destekliyoruz. Başkan İspiroğlu açılış gününde yaptığı konuşmada,  Karasu Futbol okulunun bahçesinden yeni Mahmut Hanefiler, Serdar Ergelen ,Recep Çetin, Zeki Çakır  gibi Türkiyeye mal olmuş oyuncuların çıkmasını beklediklerini açılış gününün futbol heyecanı içine yükledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!