Karasu ‘da iki imza

Karasu ‘da iki imza

BAL temsilcilerimizden Karasuspor iki önemli transfer yaptı. Sarı kırmızılı yönetim bir forvet bir de defans oyuncusu olmak üzere iki oyuncuyu kadrosuna katarak güçlendi.  Kuzeyin temsilcisi gol sorununu Akif Kafadar ile çözmek isterken defansı ise Volkan Erdoğan ile sağlama aldı. Yaptıkları takviye ile güçlendiklerine dikkat çeken Başkan Hasan Özkan “Zirveyi hedeflediklerini “söyledi.

İlk yarıda  BAL’da istikrarsız bir görüntü veren Karasuspor iki önemli imza attırarak kadrosunu güçlendirdi. İkinci yarıya biraz daha güçlenerek çıkmak isteyen sırı kırmızılar bir forvet bir de stoper alarak güçlendi. 10 yıllık profesyonel kariyeri olduğu ifade edilen forvet Akif Kafadar,  futbol kariyerinde Adanaspor, Bandırmaspor, Bayrampaşaspor, Cizrespor’da  şampiyonluklar yaşarken, Nazillispor, Batman Petrolspor’da Play Off gördü. 3.Lig Bandırmasporda gol kralı olan Kafadar Karagümrukspor, Güngorenspor, Şanlıurfaspor ve Konya Anadolu Selcukluspor  takımlarında forma giyen Kafadar son 2 yıldır BAL’da oynuyor. Sarı kırmızıların stoper bölgesine alarak kadosuna kattığı Volkan Erdoğan ise Üsküdar Anadolu, Pendikspor, Gaziosmanpaşa, Tepecikspor, Yıldırımbosna, Cerkezkoyspor, Alemdağspor ve Sultangazispor’da forma giydi. Başkan Hasan Özkan “ Verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip eksik olan bölgelere takviyeler yaparak en kısa sürede hocamızın istediği düzeye gelmek için çalışmalarımızı hızlandırmamız gerekiyor.  2. Yarı başladığında tamamen hazır olmalıyız. Karasuspor her zaman zirveyi hedefleyen bir takım olmuştur” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!