Karapürçekspor Galibiyet Serisini Sürdürdü.

featured

Karapürçekspor Galibiyet Serisini Sürdürdü.

1 Amatör Kırmızı Grupta play of mücadelesi yapan Karapürçekspor Teksporuda mağlup ederek onuncu haftadan itibaren on haftadır galibiyet serisini sürdürdü. 4. Sırada bulunan Karapürçekspor aldığı galibiyetle 41 puanlı Tekspor ile arasındaki puan farkını bire indirdi.

Karapürçekspor Maça hızlı başladı.  5 dakikada Tunahan ev sahibi Karapürçeksporu öne geçiren golü kaydetti. 1-0 golden sonra baskılarını arttıran Karapürçekspor Kaleci Batuhanı geçemeyince ilk yarı Karapürçeksporun tek gollü üstünlüğü ile sona erdi. 1-0

Maçın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliği yaparak giren Tekspor oyuna dengeyi getirse de günün başarılı ismi Uğur 56 dakikada farkı ikiye çıkartan golü kaydetti.  2-0 ikinci golün ardından Tekspor baskılarını arttırdı. İki golün avantajı ile daha kontrollü oynayan Karapürçekspor 77 dakikada Uğur ile bir gol daha buldu ve farkı üçe çıkarttı.3-0 Tekspor aradığı golü 80 dakikada Bilal ile buldu. 3-1 son dakikalarda iki takımın mücadelesinde başka gol olmadı.  Maç sonucunda üç puanı üç golle alan Karapürçekspor sevinen taraf oldu. 3-1

Karapürçekspor 3 Tekspor 1

Karapürçekspor: Fatih*** Mucip*** Tarık*** Ersin**** Recep**** Fatih Yılmaz****( Menderes***)  Uğur**** İsmet*** (Yusuf***) Etem*** Hakan*** Tunahan****(Metin***)

Yedekler: Furkan, Onur, Yusuf, Metin, Menderes, Mücahit, Murat

Antrenör: Veysel Kılıçkan

Tekspor: Batuhan** Atakan*** Bilal*** Burak Kalınyılmaz** Furkan** Mustafa** (Burak Karagözoğlu**)  Arda** Oğuzhan**(Salih***)  Yusuf*** Emre** Birol**( Gökhan**)

Yedekler: Yunus Burak, Salih, Emre, Anıl, Serdar, Gökhan

Antrenör. Bayram Çolak

Goller: dk 5 Tunahan dk 56-77 Uğur Karapürçekspor Dk 80 Bilal Tekspor

Haber Foto: Muhammet Çavuş (Medya Erenler)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!