KARAPÜRÇEK İLÇESİNE SENTETİK SAHA HAZIRLIĞI 

featured

KARAPÜRÇEK İLÇESİNE SENTETİK SAHA HAZIRLIĞI

Karapürçek  ilçe  belediye başkanı Orhan Yıldırım fen işleri müdürü Osman Çalışkan beraberinde  Ahmetler mahallesinde sentetik saha yapılması için yer incelemelerde bulunuldu bir acıklama yapan Karapürçek belediye başkanı Orhan Yıldırım

Spor   il müdürümüz ilçe spor  müdürlüğümüz ortaklaşa bir proje  ile  sportif faaliyetlere çok büyük katkıları olacağını vurgulayan Başkan Yıldırım , “Betondan yapılacak 3 bin koltuk kapasiteli tribünlerinin üzeri kapalı olacak.

Sentetik yüzeyli futbol sahası, atletizm pisti, yine sentedik antrenman futbol sahası, tribünlerin altında soyunma odaları, hakem ve oyuncu odaları gibi tam teşekküllü binalar düşünüyoruz  bu güzel telsiz için Sakarya Büyükşehir belediye başkanımız sayın Zeki Toçoğluna bir sunum hazırlacağız kendilerine takdim edeceğiz sayın başkanımızın görüşleri bizler için önemli .

Bu tesislerin Karapürçek li  vatandaşlarımıza, sporcularımıza ve sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!