KARAMAN KARIŞTI !

Karaman Tesislerinde oynanan süper amatör küme maçında Adapazarıspor ile Arifiye Kalaycıspor karşı karşıya geldiler. İlk yarısı 0-0 Berabere biten karşılaşmanın ikinci yarısı gergin bir havada geçerken maçın sonlarına doğru 86. Dakikada Arifiye Kalaycıspor Yıldıray’ın golüyle 1-0 Öne geçti. Geride kalan dakikalarda Adapazarıspor gol için bastırdıysa da golü bulamadı ve grup Lideri Arifiye Kalaycıspor bu zorlu karşılaşmadan da 3 Puanla ayrılırken liderliğini de perçinlemiş oldu.

SAHA BİR ANDA KARIŞTI

Maçın 90. Dakikasında birbirleri ile sözlü sataşmada bulunan Adapazarıspor oyuncusu Yasin ile Arifiye Kalaycıspor oyuncusu Erdi karşılıklı olarak maçın hakemi Serkan Önsal’dan kırmızı kartı görürlerken maçın bitiminden sonra da Arifiye kalaycıspor’dan Ersan maçın hakeminden kırmızı kart gördü. Maçın bitimi ile birlikte saha biri anda karıştı. Her iki takım oyuncuları ve saha kenarı yönetimi birbirlerine girdiler. Güvenlik güçleri olaya müdahale ettiler ama her iki takımın da sağduyulu yöneticileri araya girdiler ve ortalık daha sonra sakinleşti.

ADAPAZARISPOR: KALAYCISPOR:0-1

STAD : Karaman tesisleri

HAKEMLER : Serkan Önsal- Murat Taşçıkar- Mehmet Akıncık

ADAPAZARISPOR : Mustafa, Şener, Yusuf, Nizakettin, İlker, Hakan, Yasin, Mehmet ( Malik ) Hüseyin, Samet, Oğuz

TEKNİK SORUMLU : Abdurrahman Güneş

ARİFİYE KALAYCISPOR : Beytullah, Ensar, Yunus ( Emre ) Erdi, Yıldıray, Usame, Mert, Berat, Ömer ( M. Ali ) Gürkan, Uğur ( Yağız )

TEKNİK SORUMLU : Abdullah İleli

GOL: Dk. 86 Yıldıray ( Arifiye Kalaycıspor )

KIRMIZI KARTLAR DK. 90 Yasin ( Adapazarıspor ) Dk. 90 Erdi, maç bittikten sonra Ersan ( Arifiye Kalaycıspor )

—————————————————-

 

————————————————————

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!