KAPILAR KAPANDI

featured

BASINA KAPALI HAZIRLANIYORLAR

Spor Toto 3.Lig’de sezonu 2. tamamlayan Sakaryaspor, 2.Lig’e yükselmek için play-off mücadelesi verecek.

BUGÜN DE HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK

Spor Toto 3.Lig’de sezonu 2. tamamlayan Sakaryaspor, 2.Lig’e yükselmek için play-off mücadelesi verecek. Yeşil Siyahlılar Perşembe günü Bayrampaşa ile deplasmanda oynayacağı ilk maç öncesinde bugün kampa girdi. Maltespor karşılaşmasının verilen 1 günlük iznin ardından Yeşil Siyahlılar, Pazartesi günü sabah 11.00’da yaptığı antrenmanla  Rüstemler tesislerinde Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil siyahlılar dün de basına kapalı olarak bir antrenman daha gerçekleştirdiler. .Sakaryaspor bugün de yapacağı antrenmanla Bayrampaşa maçı hazırlıklarına devam edecek.

KAPILAR KAPANDI

Basına ve taraftara kapalı gerçekleşen idmanlarla ilgili Sakaryaspor’un resmi web sitesinden yapılan açıklamada. “Perşembe günü oynanacak Play-Off yarı final ilk maçında deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşacak olan yeşil siyahlılarımız, bugün Rüstemler Tesislerimiz’de kampa girdi. Maça kilitlenen ekibimiz maç saatine kadar yakınları, basın mensupları ve taraftarlar ile görüşmeyecek ve sadece Bayrampaşa maçına konsantre olacak.” İfadelerine yer verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!